Skip to content

"Zacalo to v piatok, bolest klbov a v noci horucka" – zveril sa s ochorením na COVID-19 Ján

Spochybňovanie existencie vírusu a vlastne veľa krát aj samotného ochorenia  COVID-19 hlavne na sociálnych sieťach naberá obludné rozmery. Hlavne zo strany niektorých lekárov je zľahčovanie  možných následkov nebezpečné pre vysoké percento občanov.
Mnohí si neuvedomujú dôvody, pre ktoré sú  hoaxy a ochorenie popierajúce teórie šírené. Faktom je, že nik z týchto ľudí prípadnú zodpovednosť za nakazenie človeka podceňujúceho ochranu neponesie. O to je lepšie, že sa niektorí infikovaní ľudia odhodlajú zverejniť svoj stav a skúsenosti s COVID-19. Byť infikovaným nie je hanbou !
Peter Farkas
Za mna ma Jano velke plus, lebo sa rozhodol ist s kozou na trh. Dnes uz skoro vsetci pozname niekoho, kto chorobu ma alebo mal. Nemozme sa dalej tvarit, ze problem neexistuje. Ak budeme vsetci nariadenia krizoveho stabu plnit, tak ako kazda burka, prejde aj tato. Skore uzdravenie! ?
Jan Dobsovic Tak, uz to budem mat za sebou. Zacalo to v piatok, bolest klbov a v noci horucka (38.3). Aj v piatok aj v sobotu neskutocna bolest hlavy a nadmerne potenie. Lieky mi nezaberali. Najprv paralen a potom som presiel na kombinaciu s kodeinom a kofeinom (panadol ultra rapid) – to trosku pomohlo. Vcera uz bolo lepsie. No dnes v noci sa to trosku zhorsilo. Ale uz je to relativne fajn:) Zdroj: FB  ]]>