Skip to content

"je dobre, aby slušní ľudia na Slovensku videli, kam až sú schopní zájsť ficovci a kotlebovci zo strachu pred hroziacim väzením"

Stručne : podporujem neprávom atakovanú rodinu Igora Matoviča. Pavlínka, Rebeka, Klárka …Igor, sme na vašej strane a je nás oveľa viac, než tých , čo vás prišli v predvečer prvej adventnej nedele zatrašovať pred váš dom.
….
Igor Matovič je v zahraničí príkladom víťaza volieb, ktorému sa podaril výsledok (cez 25%), aký z demokratov dosiahlo iba hnutie VPN (29%) a SDK (26%). Preto mohol zostaviť koalíciu, ktorá má silu rozbiť sprisahanie korupčných politikov, policajtov, sudcov a prokurátorov.
Matovič je vo svete príkladom úspešného lídra v boji s epidémiou, aj s jej ekonomickými dôsledkami. Slovensko je z jedného aj druhého hľadiska medzi európskou špičkou.
Doma sa ale proti nemu dvíhajú vlny hejtu a nenávisti. Agresívni provokatéri, organizovaní a huckaní Kotlebovými neofašistami a Ficovými postkomunistami sa mu snažia narušiť súkromný život a zmariť jeho (zriedkavé) chvíle s manželkou a dcérami. Chceli by mu vziať jeho hlavné útočište, rodinu.
Staviam sa v tejto chvíli nie ako politik, ale ako človek za túto neprávom zastrašovanú rodinu. Najnovšie im iracionálny dav neofašistov priniesol pred dom rakev. Je to vyhrážanie smrťou – hanebné a odsúdeniahodné.
Igor Matovič a jeho rodina nikomu neublížila, ani nič neukradla. Naopak – obetovali veľa pre to, aby už u nás politici nekradli.
Igor Matovič a jeho rodina nepaktovali nikdy s mafiánmi, ani s nimi vysnovali siete moci, ktorých dôsledkom sa tu desaťročia kradlo, ba aj vraždilo – naopak, obetovali veľa síl tomu, aby mafia stratila nad Slovenskom moc.
Igor Matovič a jeho rodina sú príkladom dobrej, veriacej rodiny, ktorá uprednostnila verejný záujem pred svojim pohodlím a aj bezpečím. Matovič o kresťanstve nereční, ale žije v zmysle kresťanských hodnôt. A jeho rodina ho v tom podporuje. Kiež by takýchto rodín bolo na Slovensku čo najviac!
Tí, čo ho včera prišli znevažovať a vyhrážať sa jemu a jeho rodine rakvou (smrťou), musia byť sfanatizovaní, ohlúpnutí, alebo kúpení provokatéri . Inak si to nemožno vysvetliť.
Napriek besneniu ficovcov a kotlebovcov zostáva Igor Matovič hlavnou postavou a garantom boja s politickou korupciou – a to je dôvodom strachu a nenávisti vystrašených protagonistov mafiánskej politiky.
Preto začalo antimatovičovské besnenie. Ataky neofašistov a provokatérov môžu ohroziť nie iba súkromie Matovičovej rodiny, ale aj ich bezpečie. Je to hra s ohňom…
Na druhej strane je dobre, aby slušní ľudia na Slovensku videli, kam až sú schopní zájsť ficovci a kotlebovci zo strachu pred hroziacim väzením. Ten sobotný protest v Trnave ukázal, že tunajšia politická mafia presne identifikovala adresu , kde žije jej hlavný protivník. Odkazujú, že by ho chceli vidieť v truhle.
Aký to bude mať koniec? Môže sa stať tragédia? Môže. Ale napriek všetkému som si istý, že Igora Matoviča a jeho rodinu kotlebovci ani ficovci nezastrašia. A rovnako som si istý, že by sme im mali vyjadrovať podporu a solidaritu. Znie to trochu pateticky, ale je to náš spoločný zápas. Zápas slušných ľudí proti násiliu, nenávisti a lži.
Držte sa, Matovičovci!
Zdroj: FB
]]>