Skip to content

Pátranie po nezvestnom Tomášovi Kuchynkovi  zo Serede pokračuje. V sobotu sa môžete ako dobrovoľníci pripojiť do pátrania aj Vy!

Na žiadosť rodiny nezvestného Tomáša organizuje Civilná ochrana NDD s.r.o pátranie aj zajtra. Dve terénne jednotky prejdú od Královej až po lodenicu v Šintave a tri pátracie tímy prečešú okolie kde končila stopa nezvestného. Najväčšiu pátraciu akciu organizuje Civilná ochrana NDD s.r.o. v sobotu 13.03.2021 o 9.00 hod. Zraz je pri lodenici v Šintave, kde prebehne brífing a následné rozdelenie úloh. Pátrací tím bude vďačný za pomoc aj dobrovoľníkom, ktorí sa do pátrania pripoja. Pripojiť sa môže ktokoľvek. Ak chceš príď pomôcť, pripoj sa buď sám alebo aj so svojou partiou. Ďakujeme.

– – –
Tomáš naposledy volal so svojou matkou cez videohovor vo štvrtok, 18.2. krátko pred 19:00 h. V tom čase sa nachádzal v obci Vinohrady nad Váhom u svojej starej mamy. Odtiaľ neskôr odišiel na svojom aute Škoda Fabia na neznáme miesto. Nikto z blízkych sa s ním odvtedy nedokázal spojiť. Policajti našli jeho auto zaparkované a uzamknuté, neďaleko rieky Váh vo Vinohradoch nad Váhom pod časťou Paradič. Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky. V prípade, ak ste Tomáša Kuchynku videli, alebo viete, kde, prípadne s kým, by sa mohol zdržiavať, ihneď kontaktujte bezplatnú linku 158 alebo napíšte súkromnú správu na FB stránku Polícia SR – Trnavský kraj. – – – Niekoľko fotografií z pátrania Civilnej ochrany NDD, s.r.o. Niekoľko fotografií z pátrania Polície SR: ]]>