Skip to content

Podpisové hárky dokonca u starostu obce na Obecnom úrade a pri pokladni v Jednote.

Čitateľka SOL napísala: „Dobrý deň, na stránke novej strany Hlas som videla fotografiu nášho starostu ako propaguje petíciu za referendum.Ten človek už kandidoval za KDH,Smer,aj s podporov pravice.Čo teraz chce kandidovať za Hlas?Kam sa ešte votre, všade kde to niečo prinesie?Keby sa radčej staral o dedinu.Fotka bola z Jednoty v Galante a tak budem bojkotovať všetky Jednoty keď politiku v obchodoch dovolia.To by sa v Tescu nestalo!!!Prosím zistite to či to môžu robiť“ (e-mail je podpísaný, no autorka požiadala o zachovanie anonymity) Nebudeme nateraz rozoberať samotné dôvody petície a jej obsah, skôr sa verejne pýtame – na Obecnom úrade a v obchodnej sieti COOP Jednota? Vie vedenie spoločnosti o takýchto aktivitách svojich zamestnancov a schvaľuje ich? Alebo sa COOP Jednota znížil k takejto forme lákania zákazníkov na nákupy? Môžeme snáď v budúcnosti očakávať súčinnosť obchodného reťazca pri petícii za, alebo proti náboženskej slobode, za, alebo proti LGBTI či podobne? Neznie argument o zákaze obdobných aktivít v obchodných sieťach TESCO či Kaufland logicky? Na sociálnej sieti spomenutej strany nájdeme toto:

Aj v Galante môžete odovzdať svoje podpisy na petičných hárkoch veľmi jednoducho. Stačí ísť na nákup do Jednoty pri Tržnici. Pri pokladni nájdete petičné hárky a pri vstupe do predajne ich môžete podpísané vhodiť do pripravenej poštovej schránky ?
Adrian Macho
Zdenka Audi Mačicová
?
OBYVATELIA OKRESU GALANTA odovzdávajú stovky svojich podpisov aj pánovi starostovi Šoporne Adrian Macho ? Ak bývate v okrese Galanta a podpisy na petičných hárkoch zo svojho okolia za #referendum2021 ste ešte neodovzdali osobne alebo poštou, môžete kontaktovať aj nás na galanta@strana-hlas.sk
]]>