Skip to content

„Všechno co máme prom(í)rdáme“ !

„Všechno co máme promrdáme“ !
„Peter Lukeš je majiteľom IT firmy Ditec, ktorá získala zákazky za desiatky miliónov eur od ministerstva financií pod vedením Petra Kažimíra. Za IT projekt „IOMO“ z dielne firmy Ditec, ktorý bol využitý iba na pár stovák výpisov, zaplatil Kažimírov úrad vyše 20 miliónov eur“. ( Aktuality 29.4.2021 16:00 ).
Je to lož, vyhlásil bývalý podpredseda Smer-SD, dnes guvernér Národnej banky vymenovaný v čase poverením obdarovaného Petra Pellegríniho zostavením novej vlády po vražde novinára a poprave jeho snúbenice, po slovách kajúceho sa „podnikateľa“ Suchobu z Dubaja.
Biblia pozná jedného Petra a jednu Skalu a aký je to „výnosný podnik“, SmeroHlas má až troch.
V júni roku 2006, keď oligarchovia zvyknutí uzatvárať stámiliónové zmluvy za šmejdoviny s hlúpym štátom a korupčnými politikmi a úradníkmi naučili chodiť Roberta Fica na piate a šieste poschodie pre príkazy, sa súdružka z prvomájového sprievodu s „písmenom i“ stratila. Aby po desaťročiach života v rozpakoch dala v ponovembrových rokoch „reálnemu socializmu“ pravú podobu :
„Všechno co máme promrdáme“ !
My, občania štyridsať rokov s povestnou bielou paličkou vyrobenou v pracovniach Kremľa, my sme naozaj „premrdali“ desaťročia najlepších rokov života.
Oni nestrácali čas.
„Bez komunistov to nejde“, hučali slová dohody s Čalfom už v januári 1990 kabinetmi tých z vedenia VPN, ktorí do politiky nechceli, lebo vidinou bolo bohatstvo.
Po tridsiatich rokoch si prečítam slová šéfa KC VPN, že prišla zamatová chvíľa, kedy každý občan stojí na rovnakej východiskovej pozícií.
Vysvetlil mi ju eštebák Stanislav Pánis pod tribúnou novembra v odpovedi na otázku – „Ako si predstavuje podnikanie po Novembri ´89“ – slovami :
„Ako vlak, kto nenastúpi, už sa nikdy nepovezie“.
Áno, malo to drobnú chybu. Konštruktéri moci ponovembrovej dali zatvoriť všetky železničné pokladnice.
No a tak z Košíc pricestoval do Bratislavy ten, čo rok predtým riadil zatváranie do táborov takzvané „protisocialistické živly“, aby mu dali druhú najvyššiu ústavnú funkciu, Rudolf Schuster.
A poniektorým Košičanom sa to páčilo. Pricestoval Pavol Paška, Richard Raši, Peter Žiga, Viliám Čislák i Peter Kažimír. Doba , kedy Slovensko ovládla košická Chobotnica prepísala dejiny prírodovedy. Morský živočích si zvykol na suchoty stredoeurópske.
Tri roky pred potopou, ktorá dovliekla chobotnice na Slovensko, som v roku 2003 postavil bobriu hrádzu proti korupcií.
Kauzou, ktorú história zapísala ako „Kauzu skupinka“.
Otvoril ju, doniesol špeciálnemu prokurátorovi Kováčikovi dôkazy o desivej korupcií, Peter Lukeš, ako mi sám povedal – „V noci som sa už balil na útek“ – vystavil sa hrozba zavraždenia o označenia proti ktorému niet obrany – antisemita – aby som spoznal obsah slov marxistického novinára Šimečku :
„Šli sme do toho naplno, lebo vláda Mikuláša Dzurindu ohrozuje demokraciu“. Slová v čase, kedy SME pravdu nehľadala, ale vytvárala.
O tri roky na úrade vlády zakvitol Robert Fico, traja Petrovia a ich korupčné Skaly a jeden Pavol, ktorý na bráne košickej nemocnice sa už nestihol premeniť na Šavla.
Premenili sa však tí, ktorí im dláždili cestu, aby si chobotnica nedolámala hnáty, ďalším zázrakom.
Dnes už pod označením – Progresívni socialisti. Holt, vývoj nezastavíš.
Rovnako, ako opakujúce sa pokusy poniektorých občanov hľadajúcich súdružku s písmenko „i“ z prvomájových osláv proletariátu, ktorý nepochopil ponovembrový „reálny socializmus“ :
„Všechno co máme promrdáme“ !
Česť práci !
Zdroj: FB
]]>