Skip to content

Účel svätí prostriedky!

Účel svätí prostriedky!
Základom politickej demagógie a manipulácie je neustále mlieť to svoje a klásť sugestívne otázky. Ak by Plačkovú uväznili, bola by pre Smer politickým väzňom. Keď prokurátor stiahol sťažnosť proti rozhodnutiu o nevzatí do väzby, tak Smer prichádza s konšpiráciou bez dôkazov na stole. Pán Fico mal dobré kontakty na taliansku mafiu cez spojku na úrade vlády. Možno má aj dobré kontakty na miestnych dílerov a vie o čom hovorí.
Veď koniec koncov jánošíkovská strana si ctí tradície. Preto sú desiatky jej malých Jánošíkov za mrežami a začínajú spievať. Neviem, či vo vláde obľubujú koks, ako tvrdí pán Fico. Ja sa v týchto kruhoch nepohybujem (na rozdiel od neho?). Ale existuje aj iná ľudová múdrosť. Tá o zametaní si pred vlastným prahom. A týka sa nielen náhleho krvácania z nosa či dlhodobej očistnej diéty prominentných členov jánošíkovskej družiny.
Podstatná je iná vec. AKO TO POMÔŽE OBČANOM? NIJAKO! Ale vzbudí to vášne a nenávisť. A to sú politické body! Len by si niektorí občania mali uvedomiť, že menia bonbóny za kozacie bobky. Tým, že dávajú body populistom alebo extrémistom, ktorí stimulujú tieto spodné prúdy. Taká bude na konci pachuť, ak umožnia návrat jánošíkovskej družiny k moci.
Zdroj: FB
]]>