Skip to content

"Dnes nadránom Putin prepadol demokratický štát v našom bezprostrednom susedstve." – Dorota Nvotová

Putinovi sa ani po rokoch nepodarilo rozvrátiť Ukrajinu zvnútra, preto ju dnes nadránom prepadol vojskami. Rozvracia už roky aj EÚ a Slovensko. A aj u nás našiel skrytých aj zjavných spojencov. Hoci sme od Kremľa zažili 40 ročnú porobu, nájdu sa aj dnes dopletení ľudia (spravidla z prostredia bývalých kolaborantských komunistov, tzv. normalizátorov) , ktorí sú na strane Putina. Je to dosledok nášho nevyrovnania sa so zločincami totalitného režimu a tiež hybridnej vojny Ruska, ktorej posobeniu pomáhali promoskovskí politici ako Mečiar, Slota, Fico, Danko alebo Kotleba. Okrem rozvracania Slovenska cez týchto politikov útočil Kremeľ na Slovensko aj cez platených trollov. Platili a podporovali tunajšie protizápadné médialne platformy, založili nám tu základňu Nočných vlkov, internetove rádio, viaceré časopisy a cvičili polovojenske skupiny (napr. Slovenských brancov).
Dnes nadránom Putin prepadol demokratický štát v našom bezprostrednom susedstve. Bez vyhlásenia vojny, nevyprovokovane. Dovodom je, že Ukrajina chcela patriť k Západu.
Táto vojna sa nás týka : fyzicky atakuje naše pohraničie a politicky nás stavia pred úlohu obhájiť našu slobodu. Dnes sme všetci Ukrajincami!
Zdroj: FB