Skip to content

Ako je to s ubytovaním pred vojnou utekajúcich Ukrajincov a pomocou pre nich? – PÝTAJTE SA !

V diskusiách pod článkami sa objavujú aj komentáre odsudzujúce pomoc Ukrajincom utekajúcim pred vojnou a živ polemiky, i sú na tom dobre, zle, alebo dokonca i našu pomoc nezneužívajú.

Z diskusie vyberme:

Anonym 27. marca 2022, 17:49  Ten,kto si môže dovoliť kúpiť auto za 100 000 Eur.Ten žiadnu pomoc nepotrebujeBasta.Zrejme je už zaopatreny.Kto chce,nech pomôže,ja takým nie.

LoLo 27. marca 2022, 17:49   Anonym 27. marca 2022, 17:27 – nemusíš sa predstavovať.
Anonym 27. marca 2022, 17:30 – si si istý, že nemá na účte žiadne prostriedky? Ak má drahé auto tak určite nie je chudobný. Čiže ja mám hypotéku aby som mal kde bývať, staršie auto, 30 rokov som platil dane /a nie malé/ a najprv musím všetko predať aby som mal nárok na nejakú pomoc od štátu? To je zaujímavé. Už sa teším na dôchodok, ktorý dostanem až predám obličky mojich detí.
 

Vychádzajúc z osobných skúseností s ubytovávaním nielen utečencov  som sa rozhodol poskytnúť širokej verejnosti priestor na otázky.

Vecné otázky spojené s pomocou  utečencom pred vojnou, čo čaká ľudí ktorí poskytnú ubytovanie týmto utečencom a o akých ľudí ide, môžete položiť v diskusii pod týmto článkom.

Odpovedať na položené otázky budeme už zajtra.