Skip to content

Zamyslenie na dnešný deň: PLUK AZOV

PLUK AZOV
a ďalší obrancovia Mariupolu majú byť zničení, teda zastrelení alebo roztrhaní explóziami. Pýtam sa, majú byť obetovaní ruskej agresii a vydieraniu Kremľa, že inak ten použije taktickú jadrovú hlavicu? A potom čím zasa Rusi budú vydierať, napr. nás alebo Čechov? Že vystrelila raketu Satan na Košice alebo Prahu? A čo bude ďalšia Putinova vydieračka? To je dosť hlboký morálny problém.
Ako keď Kajfáš povedal, že nech radšej jeden zomrie, ako by mal zahynúť celý národ. Alebo keď Daladier s Chamberlainom spôsobili Mníchov. Mali by vzlietnuť bombardéry NATO, napr. z Turecka a zaútočiť na ruské obkľúčenie Mariupola.
Rusi robia dvojité svinstvo. Zabíjajú ukrajinských ľudí a vojakov a vyhladovávajú civilov na smrť, aby sa humanitná pomoc nedostala aj k vojakom. Aziatské barbarské vedenie agresie. Nie vojny, na Ukrajine nie je vojna, ale agresia Ruskej novoboľševickej hordy, ktorá nerešpektuje žiadne konvencie. Ale čo s tými chalanmi v Azovstaľe??? Vzlietnu tie hrdé lietadlá demokratickej civilizačnej aliancie??? Alebo ich tam NECHÁME pokapať??? … Ako v 1995. pri Srebrenici vyše 8.000 Bosniakov, keď nevzlietli naše lietadlá proti Mladičovým hrdlorezom, páni z aj nášho NATO??!
Apropos Mariupoľ. Máriino mesto. Kremeľ nedáva jednému z fatimských proroctiev vážnosť. „Ak sa Rusko neobráti, bude šíriť svoje bludy, vojny, ničenie národov…“. Ruskí barbari zničili mesto, ktoré nesie meno Márie. Možno ho obnovia. Európa, Amerika… Možno pluk Azov neprežije. Možno budú zničení tí čo zničili Mária-polis. Uvidíme, kto alebo čo napokon zvíťazí. Či kremeľská červená hviezda alebo Jej srdce. Obetujeme tých chalanov? Dáme sa vydierať? Niet času na dodávky ťažkých zbraní, premeškali sme včasnú pomoc. Už od 2014. … VZLIETNEME?
Zdroj: FB