Skip to content

„Bola tu mafia, ktorá prerástla do štátnych orgánov“. Tri dni pred príchodom Troch kráľov roku 2021.

„Ten člověk je prostě debil. Malej, nenápadnej, ale snaživej debil.“
„Generálny prokurátor Slovenskej republiky v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia za drogovú trestnú činnosť a iné, a to z dôvodu, že neboli splnení podmienky na vznesenie obvinenia.
Celebrite, Zuzane Plačkovej a jej manželovi. 9 kilogramov pervitínu našla polícia pri policajnej akcií.
Vtipy stratili moc, žijeme v post-žartovnej dobe. Autor cituje Hegla, podľa ktorého humor je umožnený iba dobrej nálade. Z veľkej výšky dobrej nálady možno pozorovať nekonečnú hlúposť ľudí a smiať sa tomu. A kľúčom k dobrej nálade je bezvýznamnosť.
Milan Kundera v knihe „Sviatok bezvýznamnosti“, ktorá ako prvá vyšla v slovenčine po 30 rokoch od Novembra ´89.
Vyrábal liečivé mastičky z výťažkov konope. Okresný súd v Trnave ho za to poslal do najprísnejšieho väzenia na 20 rokov a vzal mu aj rodinný dom. 6.12.2021. Matičky nepredával a nezískal ani cent.
Neverte nikomu. Ty, čo čítaš text, ja čo ho píšem, pretože patríme k tým, pre Jozefa Kanderu z GP bezvýznamným od Milana Kunderu, pretože to je jediná radosť, ktorá nám zostala.
Nikto sa nebude smiať !
Trojgeneračná absurdita Milana Kunderu pred príchodom Pražskej jari a Okupantov zo ZSSR, o pozorne sledujúcich súdruhoch a súdružkách ožíva aj pre generácie súčasné.
Jozef Kandera, námestník Maroša Žilinku pred nástupom do funkcie ochraňujúcej Zákon a spravodlivosť :
„Bola tu mafia, ktorá prerástla do štátnych orgánov“. Tri dni pred príchodom Troch kráľov roku 2021.
O rok na to Slovensko má nových „troch kráľov“. Boris Kollár, Maroš Žilinka a Jozef kandera.
A mafia si zasluhuje ochranu a úctu k tradícií. Po povestnom Dušanovi Kováčikov, dnes vo väzení, preberá po ochrannej rúk tlupy „Náš človek“, námestník GP, Jozef Kandera.
„Zmyslom života je nechať sa baviť životom a keď je život na to príliš lenivý, neostáva nám, než ho trochu postrčiť.“ (Milan Kundera)
Áno, postrčiť, toho človeka, ktorý má tvár a morálku paragrafu 363.
„Ten člověk je prostě debil. Malej, nenápadnej, ale snaživej debil.“
Zdroj: FB