Skip to content

Na Ukrajine sa začal boj za prežitie našej západnej civilizácie.

Na Ukrajine sa začal boj za prežitie našej západnej civilizácie.

Hanna Liubakova, bieloruská novinárka upozorňuje na pokračujúcu naivitu alebo hru niektorých západných politikov. Prezident Macron nás všetkých ešte dva týždne pred masívnym útokom na Ukrajinu ubezpečoval, že mu Putin sľúbil, že už nebude viac eskalovať situáciu na Ukrajine. O dva týždne neskôr, 24.2.2022, sa začalo masové vraždenie a ničenie, aké sme v Európe nevideli od konca 2. svetovej vojny.

Vtedy Macron veril Putinovi. Ale môžeme Putinovi veriť aj dnes?

Toto je najväčší omyl prezidenta Macrona, kancelára Scholza a mnohých ďalších. V normálnej spoločnosti sa dôvera ťažko získava a ľahko stráca. Putinovi sa z nejakého dôvodu podarilo u viacerých západných aj slovenských politikov obrátiť pyramídu zo základne na vrchol. Napriek opakovaným hrubým porušeniam všetkého, čo niekedy sľúbil…

Pri všetkej úcte, neberiem to že Rusko má jadrové zbrane a že ho nesmieme tlačiť do kúta.

1) Rusko (ZSSR) má jadrové zbrane má od 1949 (RDS-1). Ak sa ich rozhodne napriek všetkému zdravému rozumu použiť, bude to jeho rozhodnutie a západ bude musieť len bezodkladne reagovať. Ale je to výlučná voľba Ruska a Putina, ktorej nijako nedokáže zabrániť naša submisia. Ibaže by sme sa my všetci okamžite podvolili totálnej ruskej nadvláde a okupácii.

2) Putina nikto netlačí do kúta. Rusko samo zaútočilo a vedie vojnu na ukrajinskom území. Ukrajina nemá ani najmenšiu šancu zatlačiť Rusko do kúta, ani s pomocou západu. To Ukrajina je zatlačená do kúta a vedie obrannú vojnu za svoje prežitie a na svojom území. Ak začneme nazývať aktívnu sebaobranu pred agresiou zatláčaním do kúta, tak to bude koniec našej civilizácie, alebo sa staneme súčasťou mentálneho sveta cynického agresora a jeho kolaborantami.

Zdroj: FB