Skip to content

Skutočne nepatríme do EÚ a hlavne NATO.

Skutočne nepatríme do EÚ a hlavne NATO.
Dnes popoludní sme v Trnave boli opäť svedkami propagovaniu ruskej vojenskej agresie na Ukrajine.
Totiž, o 13,30 hod. sa isté indivíduá, podľa mňa vedené a organizované „Hmbálekovcami“ a ich priateľmi „Nočnými vlkmi“ od Trnavy stretli na parkovisku obchodného reťazca Kaufland, odkiaľ vyrazili do ulíc Trnavy.
Táto skupina osobných áut vyzbrojená ruskými vlajkami a megafónmi dávanú hlasnú ruskú hudbu asi chceli takto propagovať ten ruský vojnový zločin, čo sa deje na Ukrajine.
Bolo mi smutno, keď na tomto parkovisku, kde sa nachádzalo viac kupujúcich, nikto, okrem mňa nešiel osobne protestovať k týmto proruským „odkundesom“ a skôr naznačovali solidaritu s nimi a s tou barbarskou ruskou agresiou na Ukrajine, kde umierajú aj za nás tisícky ľudí, medzi nimi aj deti, ženy, starci, všetko nevinní ľudia.
Teraz som už pochopil, že sme v rámci EÚ krajina, v ktorej najviac ľudí zo všetkých členských krajín EÚ podporujeme tú ruskú agresiu.
Bolo pre mňa veľkým sklamaním, keď som išiel na tom parkovisku upozorniť našu „skvelú“ políciu na to, že sa tu propaguje verejne násilie a vraždenie nevinných ľudí na Ukrajine, no namiesto toho, aby polícia zakročila, tak sa chovala, akoby ona pomáhala organizovať tento zúfalý akt podpory vrahom detí na Ukrajine. Nakoniec mi ani neodpovedali policajti na moje otázky a nasadli do auta a odišli po „dobre vykonanej práci“. Boli to aj policajti zo služobného auta ŠPZ PN 453 CN. Nakoniec to vyzeralo, akoby táto akcia bola podporovaná vlastne našimi vládnymi politikmi.
Takže, nakoniec sa pýtam, je možné organizovať takúto verejnú podporu vojenskej agresie Ruska na Ukrajine v krajine EÚ a hlavne NATO a to bez povšimnutia štátnych orgánov, ako bola naša polícia ???
Teda, toto si ozaj robíme vo svete obrovskú hanbu, keď celý slobodný a demokratický svet sa solidarizuje s bojujúcou Ukrajinou proti ruskej agresii, len na Slovensku, zatiaľ ešte členskou krajinou EÚ a hlavne NATO, organizujeme pouličné propagovanie tejto odpornej vražednej akcii Ruska.
Som zvedavý, ako toto príjmu predstavitelia Ukrajiny a hlavne naši spojenci v NATO a EÚ ???
P.S. Nafotil som viac fotiek z tejto hanebnej prezentácie proruských podporovateľov ruskej agresie na Ukrajine, no nakoľko mám nový mobil, neviem tieto fotografie zverejniť z mobilu tu na tomto FB.
Zdroj: FB