Skip to content

Ja som to urobil a do smrti si to budem vyčítať.

Pripraviť rodinu o rodinné dovolenky, lebo tatko musí bojovať najprv voči mafii, ktorá štát ovládla a potom voči tým, ktorí ju chcú silou-mocou späť, je hlúpe. Ja som to urobil a do smrti si to budem vyčítať.
Naposledy sme boli, keď mala Klárka 9 … a dnes je z nej 13-ročná slečna, z Rebeky 17 … a budem rád, ak ešte niekedy s nami pôjde. S babami sme si preto povedali, že na konci prázdnin pôjdeme na blind do Španielska – letenka zvlášť a ubytko kde príde, tak sme boli naposledy a máme to tak radi. Keď potom prišiel kolega so svojim obsesívnym ultimátom, opäť som stál pred otázkou, či uprednostním baby alebo budem tancovať, ako ujo píska. Som rád, že baby mu tentokrát dali KO v prvom kole a ja som s radosťou neprotestoval.
Kolegovi niet pomoci. Od prvej chvíle sa začal správať ako opozícia vo vlastnej vláde, bez ohľadu na to, že demoralizoval v očiach verejnosti svojich kolegov v najťažších chvílach, aké Slovensko zažívalo. Od začiatku robil kroky, ktorých jasným cieľom bolo vládu povaliť skôr či neskôr. Pred rokom sme mu na poslednú chvíľu plán prekazili, keďže s mojim samopokorením vôbec nepočítal. Z plánu však neuhol. Strategicky následne rozbil Za ľudí, získal tak blokačnú väčšinu … a prišiel s vydieraním, o ktorom veľmi dobre vie, že je nesplniteľné.
Vopred bol upozornený, že vydieraniu tentokrát už neustúpime, ale napriek tomu to spravil. To môže urobiť len niekto, koho cieľ je naozaj vládu povaliť. Do boja vytasil dva kľúčové “dôvody”. Pomoc rodinám za 1,2 miliardy eur – hoci veľmi dobre vie, že to mohol kedykoľvek vetovať … a dobrovoľne to neurobil. Takže blaf. Druhý “dôvod” je vraj rozvrat verejných financií – len zabudol zodpovedať základnú otázku – ako môžu byť rozvrátené verejné financie, keď štátny rozpočet mal o 1/3 nižší deficit ku koncu júla ako v úplne bezkrízovom roku 2019. Takže opäť blaf … a teraz sa navyše ešte ponúkol do role obete. Až perverzne prešpekulované.
Obdivujem každého a najmä Eda, že to s ním ešte nevzdali. V dobrom veria, že jemu možno naozaj ide o dobro. Nejde a nikdy nešlo. Len svoje a “dobro” svojich tajomných priateľov. Bohužiaľ.
Len málo ľudí zatiaľ vidí, že pred očami sa nám od volieb rozohrala hra na blbých. Pár mocných a veľmi bohatých ľudí sa rozhodlo viac chybu vo voľbách nedopustiť. A odvtedy, prvým dňom po voľbách, začal hon na Matoviča a OĽANO. Lebo sme chybou v systéme, okrádať ľudí naozaj nedopustíme … a nebojíme sa dať vyšetrovateľom slobodu. To je v slovenskej politike smrteľný hriech. S nami sa nedohodnú, sme pre nich nebezpeční. Hriech, ktorý sa neopúšťa.
Keď som pred rokom plán vrátiť moc do rúk mafie verejne pomenoval, zo strany SaS a eNka sa spustila spŕška nadávok – vraj blúznim, klamem, vymýšlam si. Vtedy som povedal, že cieľ je vtiahnuť mafiu k moci cez vládu Hlasu, SaS a PS. To bolo nenávisti! Dnes vieme, že to tak naozaj je. Denník N(enávisť), stranícky to denník PS, spustil dennodennú masáž mozgov o prijateľnosti mafie z Hlasu … čuduj sa svete … v koalícii Hlas, SaS a PS. Nevadí, že Pelle je rovnaký zlodej, že verne mafii 18 rokov slúžil, že bral úplatky a kryl všetky zločiny. Už nevadí smrť Jána a Martiny. Odporné.
Celý plán má však dve úskalia. Boj SaS voči vlastným kolegom a nenávisť eNka a spol. voči všetkému, čo netrpí obdivom k prepnutému ultraliberalizmu, môže nakoniec spôsobiť buď úplnú rezignáciu demokratického voliča a vládu pohromy Smer, Hlas a Republika. Alebo také povstanie demokratického voliča voči vymývačom mozgov, že ich miláčikovia z PS a SaS sa ani do parlamentu nedostanú.
Ľudia totiž, nie sú hlúpi. Väčšinou,)
ps. Neobetuje sa ten, kto z vlády pred rútiacou sa energetickou katastrofou zdupká, ale ten, kto zostane. Neobetuje sa ten, kto ľudí teraz nechá v štichu, ale ten, kto sa im bude snažiť všemožne pomôcť. Vážim si každého, kto so Slovenskom teraz nehrá ruskú ruletu a svoje prospechárske hry.
Zdroj: FB