Skip to content

Verejne chválime Putina. Nie je v poriadku civilizovaný demokratický svet, alebo my?

Správa v redakčnej pošte: Moja mama so súrodencami sa išli bicyklovať na novú hrádzu, čo sa postavala za horným čepeňom a opakovane sú tam po zemi posprejovane napisy typu nech žije Putin a potobne slogany…. niektore su vraj vidieť aj z cesty do Šuroviec…

Šúrovce / Sereď | Už viac ako dva roky trvá dobyvačná vojna Ruskej federácie na území suverénneho štátu Ukrajina. Už viac ako dva roky zomierajú vojaci a to ako na strane brániacej sa okupovanej Ukrajiny, tak  jej okupantov, teda  Ruskej armády. A dnes už bez najmenších pochýb celý svet vie, že agresorom je Rusko vedené prezidentom Vladimírom Putinom a obeťou vytrvalo sa brániaca Ukrajina.

Na prezidenta Ruskej federácie Putina, Medzinárodný trestný tribunál vydal medzinárodný zatýkací rozkaz pre vyšetrovanie vojnových zločinov spáchaných na území Ukrajiny.

Vladimír Putin západné demokratické krajiny označil za nepriateľov Ruskej federácie a vyhráža sa im použitím jadrových zbraní.

V ruskej štátnej televízii vo verejných debatách odznelo dokonca tvrdenie, že Ruská federácia by mala zhodiť bombu na Bratislavu.

Ruská federácia vedená prezidentom Putinom sa netají ambíciami dosiahnuť stav z pred roka 1992, teda rozpadu bývalého totalitného ZSSR a obnoviť impérium ovládania sveta v rozsahu všetkých bývalých satelitov Sovietskeho zväzu, teda časti Nemecka, Poľska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Moldavska, Českej a Slovenskej republiky, Pobaltských štátov  Litvy, Lotyšska, Estónska, ako aj štátov Kaukazu  ako Azerbajdžan, Gruzínsko, Arménsko a snáď aj štátov bývalej Socialistickej federatívnej republiky Juhoslávie, teda súčasného Chorvátska, Srbska, Čiernej hory, Kosova, Bosny a Hercegoviny a Severného Macedónska. A samozrejme štátov bývalého ZSSR a samozrejme Ukrajiny, ktorej vlastne anexia v rozpore s medzinárodným právom v súčasnosti už prebieha.

Vladimír Putin je podľa medzinárodného práva považovaný za vojnového zločinca.

Všetky civilizované štáty na Ruskú federáciu uvalili doteraz najtvrdšie a najrozsiahlejšie sankcie, nielen s Putinom, ale ani s ďalšími predstaviteľmi režimu sa odmietajú čo i len stretnúť všetci politici demokratického civilizovaného sveta. Teda okrem našich.

A pri Seredi na cyklotrase máme nastriekané nápisy oslavujúce Vladimíra Putina a Ruskú federáciu:

[totalpoll id=“228943″]


 

Čo si myslíte, nie je v poriadku a úplne kompletný civilizovaný demokratický svet, alebo my?