Skip to content

"Ich komplici sú dnes vo väzbe. Nie naši. O nich chcú vypovedať ich komplici, nie o nás. Im hrozí basa, nie nám." – Gábor Grendel

Gábor Grendel PREČO KOPÚ SMERÁCI AKO BESNÍ Kolega Lukáš Kyselica asi takto pred rokom padol do pasce a niekto, komu to práve teraz vyhovuje, ho potopil. Škoda.
Tipujem, že pred voľbami sa smeráci vďaka svojim spolupáchateľom z bezpečnostných zložiek predzásobili diskreditačnými materiálmi na ľudí z vtedajšej opozície. Pre istotu. A budú kopať a kopať. Lebo im už nič iné nezostáva. Šíriť smrad a skepsu, že všetci sú rovnakí. Nie sú. Sme hriešni a robíme chyby. Ale z našej strany to boli doteraz vždy ľuďské zakopnutia z obdobia pred vstupom do politiky. Oni zneužívali moc. A masívne. My nie. Ich komplici sú dnes vo väzbe. Nie naši. O nich chcú vypovedať ich komplici, nie o nás. Im hrozí basa, nie nám. A tak budú kopať. Jedným z posledných nádejí pre nich je kariérny prokurátor na čele špeciálnej prokuratúry. PS: Do politiky som išiel preto, aby zo Slovenska bol raz opäť právny štát. Tieto prípady ukazujú, že to vôbec nie je taká samozrejmosť. Chcem prispieť k tomu, aby parlament zvolil čestného a odvážneho generálneho prokurátora a špeciálneho prokurátora. A potom nech konečne platí padni komu padni. Vtedy si poviem, že napriek všetkým špinavostiam to stálo za to. A nech prídu po nás lepší. Zdroj: FBFotka Podporujeme predsedu vlády  Igora Matoviča.
]]>