Skip to content

Mariánovi Kotlebovi prišiel pozitívny výsledok testu na COVID-19. Je už začipovaný?

Predseda krajne pravicovej strany ĽSNS  Marián Kotleba dlhodobo verejne spochybňuje COVID-19 a šírenie vírusu po celom svete. Spochybňuje opatrenia vykonávané krízovým štábom a verejne odmieta nosiť ochranné rúško.
Kotleba je zároveň jedným z najväčších šíriteľov hoaxov o čipovaní občanov a odoberaní ich  DNA pri testoch na COVID-19, ale aj v budúcnosti pri vakcinácii.
Dnes na sociálnu sieť dal tento status:
Priatelia, takže včera som bol na teste a dnes prišiel výsledok. POZITÍVNY! Čo to znamená? 1. Určite sme sa všetci nakazili na tom gestapáckom súde v pondelok 12. októbra. Nikto z nás pred súdom chorý nebol. A po súde advokáti, aj kolegovia poslanci, aj ja. Darmo som sudkyni vravel, že mi stúpa teplota. Darmo advokáti upozorňovali, že porušuje opatrenie predsedu súdu. Objednávku bolo treba splniť za každú cenu! Budú ju stíhať za všeobecné ohrozenie??? 2. Keďže po súde som spolu s kolegami poslancami bol dva dni v parlamente, tak teraz, keď mám pozitívny test, by mal ísť celý parlament do 10-dňovej karantény. Pôjde? Alebo zas sme na Slovensku rovní a rovnejší? Ľudia maximálne po 6tich, ale 150 poslancov v parlamente nie je problém. Fakt som zvedavý. 3. Kollárovi som už písal. Zdroj: FB Foto: FB – – – V statuse ako inak, opätovne verejne útočí na všetkých okolo neho a ignoruje fakt, že on vrátane kolegov zo strany nenosí ochrannú rúšku a ignoruje opatrenia, ktoré nielen jeho mohli ma majú chrániť pred nakazením koronavírusom.
]]>