Skip to content

AKTUÁLNE: Teroristický útok vo Viedni – obeťou má byť policajt aj civilné osoby AKTUALIZOVANÉ

‼️AK STE PRÁVE VO VIEDNI ‼️ a máte sa kde ukryť, nevychádzajte prosím do rána von. Držte sa v bytoch a domoch aj za cenu, že nevyvenčíte psa.
Strelec zaútočil na synagógu a obete ešte nie sú zrátané. Ďalší sa údajne odpálil bombou a na mieste je zmätok. Zrejme ide o viacúrovňový útok a pribúda počet strelcov. Situácia je neprehľadná.
Páchateľ je na úteku a zatiaľ nie je známe, či mal komplicov. Polícia bude do rána vykonávať rozsiahle protipatrenia a pokúsi sa páchateľa zneškodniť.
Nebuďtte prosím na zlom mieste v zlom čase. Ako vždy, aj teraz si ich nájde spravodlivosť.
Zdroj: FB
– – –
AKTUALIZOVANÉ                 02.11. 2020 22:19
MIMORIADNE: VO VIEDNI DOŠLO K ÚTOKU, ZOSTAŇTE DOMA A NEZVEREJŇUJTE FOTO/VIDEO
??SLOVÁCI vo Viedni, čítajte ⬇️
Podľa rakúskych médií došlo v centre Viedni k teroristickému útoku s viacerými obeťami.
Viedenská polícia apeluje na všetkých obyvateľov, aby zostali doma a nezverejňovali žiadne fotografie alebo videá, ktoré zachytávajú prácu polície a pohyb útočníkov – zverejnením budú ohrozené životy policajtov.
❗️POZOR: Ak máte vyššie uvedené zábery, poskytnite ich priamo rakúskej polícii prostredníctvom úložiska na adrese https://upload.bmi.gv.at/
⚠️ ZOSTAŇTE DOMA, NEVYCHÁDZAJTE VON!
Ďalší vývoj udalostí sledujte na sociálnych kanáloch viedenskej polície:
➡️
www.facebook.com/WienerPolizei.at
Hneď po teroristickom útoku vo Viedni polícia Českej republiky posilnila ozbrojenú ochranu pred synagógami a všetkými židovskými budovami v krajine a zaviedla námatkové kontroly na hraniciach s Rakúskom.
]]>