Skip to content

Kotlebovci, ficovci a pellegríniovci dnes skúsili pokračovať v rozbíjaní našej kampane proti pandémii, a tým aj v rozbíjaní spoločnosti.

Jan Budaj
Dnes sme sa dozvedeli, že včera zomrelo najviac ľudí postihnutých COVID-19. Pandémia sa stupňuje. Našťastie – už je tu vakcína a vďaka tej sa tejto „hnusoby“ konečne začíname zbavovať. Ale ešte predtým chcú kotlebovci, pellegríniovci aj ficovci dostať štát do chaosu. Nerešpektujú, resp. ničia opatrenia NRSR určené na ochranu poslancov pred nákazou. Pri dnešnom mimoriadnom rokovaní NRSR sa takto pokúšajú zmariť rokovanie.
Útekom zo sály zasa skúšajú zmariť uznášania schopnosť NRSR. Cieľom ich deštrukcie je zmarenie predĺženia výnimočného stavu. Vláda by stratila možnosť konať ochranné opatrenia, aké sú nevyhnutné počas pandémie u nás, aj inde vo svete.
Kotlebovci, ficovci a pellegríniovci dnes skúsili pokračovať v rozbíjaní našej kampane proti pandémii, a tým aj v rozbíjaní spoločnosti. Kašľú na životy ohrozených ľudí, nad všetko povýšili svoj politický záujem a strach pred spravodlivosťou, ktorá prichádza čoraz bližšie ku predstaviteľom a politickým nominantom týchto troch politických strán.
Poslanci našej koalície sa ale , našťastie, zišli v takom počte, že snahy kotlebovcov, pellegríniovcov a ficovcov vyšli na prázdno.
Ďakujem , panie poslankyne a páni poslanci. Urobili ste výbornú bodku za parlamentnou prácou tohto ťažkého roku.
Zdroj: FB
]]>