Skip to content

NENÁVISŤ

NENÁVISŤ
Vyhrali sme voľby, hoci nás neúnavne odpisovali a iných mali vopred vybratých. Pokazili sme im plán. Napriek najhoršej pandémii od prvej svetovej vojny, nedali nám ani tých povestných sto dní a od prvej chvíle začali svoje útoky a manipulácie. Štvali, burcovali ľudí, ale napriek tomu sme sa držali až tak, že sme boli nasledujúci polrok najlepší z celej Európy.
Potom prišla jeseň a čísla pozitívnych začali rásť. Prišiel som s ideou celoplošného testovania s cieľom zastaviť hrozivý nárast. Podarilo sa a podľa štúdie z naj vedeckého časopisu sveta – Science, z týždňa na týždeň sme tak znížili počet pozitívnych o 58%. Napriek eminentnej snahe médií, opozície a bohužiaľ aj pani prezidentky.
To im nepasovalo do karát. Následný hon proti mne a plošnému testovaniu nabudil nášho koaličného partnera natoľko, že začal v čase nárastu pozitívnych burcovať za otvorenie reštaurácií a barov … a k sabotáži nákupu životnedôležitých testov. Miesto ich nákupu si doprial spokojnú dovolenku v Dubaji … až prišlo bez predvianočného testovania peklo, ktoré sme si všetci museli prežiť a prežívame.
V jeho špičke som však spáchal smrteľný hriech … tajne som sa s Rusmi dohodol, že nám pomôžu s dvoma miliónmi vakcín … až naši koaliční “partneri” Sputnik na košickom letisku využili ako zámienku na moju a Marekovu politickú popravu … a mysleli si, že pokorený odídem do zabudnutia … lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac.
Dnes stoja proti mne zoradené šíky ľudí, ktorým sa nebojím do očí opakovať, že novinár by mal pravdu hľadať a nie ju vytvárať. Že novinárov kvalít Jána Kuciaka je na Slovensku, bohužiaľ, len pár … a ich to strašne vytáča.
Až tak, že stratili všetky zábrany a dovolili, aby ich ovládla nenávisť. Nenávisť, ktorou sa vzájomne hecujú, ktorá im zaslepuje oči pred pravdou a majú dnes už len jediný cieľ – moje absolútne pokorenie. Nepatrím do ich progresívneho sveta. Chyba v systéme.
Som bojovník a nerád sa vzdávam. Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám. Ak sa to však stane, budem sa na rozdiel od nich do zrkadla vždy rovno môcť pozrieť … lebo som nikdy, na rozdiel od nich, nikdy neslúžil oligarchom či mafii, ktorí vlastnia väčšinu slovenských médií. ?
Zdroj: FB
]]>