Skip to content

Boli to dni, keď mi do správ chodili vyhrážky smrťou a na facebookových stránkach sa moja fotka zdieľala s vulgárnymi komentármi na mňa, ale žiaľ aj na moju rodinu.

TRAGÉDIA JE UZAVRENÁ
Pamätám sa, ako som si na začiatku januára dovolil tvrdiť, že zrovnávanie samovraždy obvineného Lučanského s brutálnou vraždou novinára, ktorý bojoval proti korupcii a jeho snúbenice, je vrchol cynizmu.
Z Milana Lučanského, obvineného z korupcie, (pričom odvtedy svedectvá len pribudli), sa stal svätec, martýr a nevinná obeť krvilačného Matoviča a Kolíkovej.
Boli to dni, keď mi do správ chodili vyhrážky smrťou a na facebookových stránkach sa moja fotka zdieľala s vulgárnymi komentármi na mňa, ale žiaľ aj na moju rodinu. Pričom tí istí, nemali problém vyvŕšiť sa aj na pani Kušnírovej. Toľko k #allforMilan.
Všetko preto, lebo som si dovolil povedať pravdu, ktorú dnes, potvrdila nezávislá komisia.
To boli reči a konšpirácie o “matovičovim smrtiacom komande”, o “Vražde”, o “Nevinnej obeti Matoviča, či Lipšica”. Fico z dovolenky v Karibiku, spolu s jeho dvorným konšpirátorom Blahom, chceli rozpútať revolúciu a spolu s pochybnými “analytikmi” tieto konšpirácie a bludy pomáhali šíriť. Politický kalkul.
Nič také sa ale nepreukázalo a dnes je väčšina z nich, okrem tých najtvrdších konšpirátorov, ticho.
Nečakám, že sa ospravedlnia väzenskej stráži. Oni a ich rodiny si prešli skutočným peklom.
Som ale rád, že pravda nakoniec zvíťazila.
Zdroj: FB
]]>