Skip to content

Mobilné dopravné ihrisko "Bezpečné mesto" na pešej zóne v Trnave – AKTUALIZOVANÉ

Práve v tejto chvíli už detičky jazdia a preverujú si v praxi svoje znalosti z oblasti dopravnej výchovy na mobilnom dopravnom ihrisku „Bezpečné mesto“ zo Serede, priamo na pešej zóne pred budovou Trnavskej arcidiecéznej charity. Akciu pre detičky zorganizovala Trnavská arcidiecézna charita pri príležitosti Dňa detí za pomoci dobrovoľníkov komunitného centra Špitálik. Zajazdiť si môžu do 16.00 hod., a nielen to.  Do 13.00 hod. budú k dispozícii aj páni policajti s motorkami, taktiež je pripravené maľovanie na tvár či vymaľovánky. Popri programe pre deti si môžete posedieť v príjemnom prostredí kaviarne Špitálik, kde sú už pre deti pripravené zdravé dobroty a osviežujúce nápoje.

Kto chce jazdiť na dopravnom ihrisku, mal by si priniesť vlastný dopravný prostriedok, kolobežku, odrážadlo alebo bicykel. Prinášame Vám zopár fotografií zo začiatku, fotoreportáž prinesieme po skončení akcie.  
  AKTUALIZOVANÉ– fotografie z akcie vyhotovené Trnavskou arcidiecéznou charitou
[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.majko.sk/wp-content/uploads/2021/06/VID_20210610_121822.mp4"][/video]]]>