Skip to content

Maslo na hlave Mikulca spočíva v tom, že ponechal tento kaliňákovsko – sakovský chliev s prascami pri válove, len im ešte prisypali sparený šrot a mnohé neodviedli na bitúnok.

Ak v polícii prebieha nejaká „vojna“ medzi NAKA a inšpekciou, tak potom musí prebiehať medzi policajtami, ktorých tam nainštalovali za dlhé roky Kaliňák so Sakovou, keďže k žiadnej radikálnej personálnej obmene po voľbách a po nástupe ministra Mikulca na týchto útvaroch nedošlo.
Znamená to, že práve Kaliňákom a Sakovou inštalovaní vyšetrovatelia a operatívci na týchto útvaroch to čo sa naučili za ich „bašovania“ t.j. kriviť zákony, že skutky sa nestali alebo neboli trestnými činmi, keď boli slepí, hluchí a nemí (za prachy), teraz tí istí policajti zmenili na trestné stíhanie každého, na ktorého sú čo len dvaja svedkovia-kajúcnici s okamžitým predvedením (vylomenie dverí sa počíta), obvinením a návrhom na väzbu, dokonca aj za skutky, ktoré sa stali v roku 2007 a boli dlhú dobu vyšetrované (kolúzne a preventívne dôvody väzby sú „aktuálne“ sic!). Treba však tieto moje pripomienky brať tak, že zločiny obvinení mohli spáchať, len je k tomu málo dôkazov a ešte sú aj zákonne problematické.
Maslo na hlave Mikulca spočíva v tom, že ponechal tento kaliňákovsko – sakovský chliev s prascami pri válove, len im ešte prisypali sparený šrot a mnohé neodviedli na bitúnok. Niektorí donášajú informácie tým starým a sabotujú prácu v presvedčení, že sa staré časy po referende zasa vrátia a druhí sa odtrhli z reťaze, keďže sa chcú zavďačiť novým vládcom v očakávaní nových funkcií, hodností a odmien (osobná pomsta môže byť tiež sladká).
Tí vládcovia predtým zneužívajú bordel, chaos a neschopnosť, ktoré do polície sami zasiali, živili a tí noví sťahujú „smotanu“, keďže si naivne mysleli, že je možné so špinavými rozviazanými rukami robiť „čistenie“. Z tejto situácie nato doplatia len občania Slovenska a zvýši sa celospoločenská dezilúzia.
Zdroj: FB
]]>