Skip to content

Nová liečebná metóda – Padni komu padni" – zaznamenala nebývalú účinnosť.

Nová liečebná metóda – Padni komu padni“ – zaznamenala nebývalú účinnosť.
Psychický chorá sudkyňa, ktorá bez advokáta nedokázala sama trafiť do súdnej sie-ne a bez väzenskej stráže do cely, po prepustení na slobodu sama trafila priechod pre chodcov.
Oligarcha Pellegríniho, v kolúznej väzbe, oznámil rovnakú chorobu s požiadavkou na tepláky.
Po slovách súdruha Pellegríniho – Hlas-SD nemá nič spoločné so Smerom – prišla smutná správa. Peter Pellegríni, zakladajúci člen SMER-SD – náhle skonal.
Strana HLAS-SD verí, že nová liečebná metóda pomôže oživiť autora výroku – Padni komu padni – a sám trafí pred vyšetrovateľa.. Sudcu i bachara.
Robert Fico tvrdí, že účinnosť jeho politiky ešte z roku 2002 vo vídeu – Majster Poriadok, citujem – „ Už nikdy žiadne škvrny neuvidíte, každej škvrny sa zbavíte“ – dehonestoval Pellegríni, ktorý v tom čase nosil tvár Mečiara a Dzurindu.
Jedným dychom dodáva, že má indície o protiústavnosti referenda, čo ho motivovalo hľadať igelitovú taštičku, kartáčik a zubnú pastu. S opravou hesla jeho mladosti – „Vždy pripravený“.
Nové a nové obvinenia Brucha, nedávajú spať obom socialistom a spoločnosti víziu krátkej budúcnosti.
Po náleze ústavného súdu o protiústavnosti referenda s cieľom návratu socialistov k moci a ich voličom k podvodu z novembra 2002 s názvom , „Návrat k ľudskej dôstojnosti“, slovenské zdravotníctvo verí, že psychiatrické oddelenia v správe Väzenskej a justičnej stráže zvládnu nápor pacientov rovnako, ako ich kolegovia pri druhej vlne čínskeho netopiera.
Ja verím, že poniektoré Taláre odolajú vábeniu špinavých peňazí, ktoré Majster poriadok ešte neprepral pod zákonom prípustnou kauciou prepustenia na slobodu. a dajú prednosť posvätnemu právu.
Právu voličov vyjadrené jednoducho :
Z výslnia podvodnej a zločineckej politiky do tieňa väzníc.
Zdroj: FB
]]>