Skip to content

Slovensko má na počet obyvateľov najviac infikovaných na svete. Koho je to vina?

Kto za to môže? TOTO NIE JE HOAX: LEKÁRKA, KTORÁ ODRÁDZALA OD OČKOVANIA TAKÝMITO PLAGÁTMI, ZOMRELA Z FB: Polícia SR na svojom Facebooku naše informácie potvrdila: “Na základe vášho upozornenia sa nám podarilo overiť informáciu, podľa ktorej zomrela obvodná lekárka zo stredného Slovenska. V ambulancii mala plagáty odrádzajúce od očkovania…” (Ako sme informovali obvodná lekárka MUDr. Elena D. bola hospitalizovaná na oddelení ARO v Roosveltovej nemocnici, kde na následky Covidu19 aj zomrela. Svojich pacientov ako obvodná lekárka agresívne odhovárala od očkovania a mnohým zaočkovaným dokonca vynadala za to, že sa nechali zaočkovať. Jednému dokonca zvestovala, že do dvoch týždňov po vakcíne zomrie… vyhlasovala to z pozície autority – lekárky, ktorej pacienti dôverujú. Svojim presvedčením a názorom tak ohrozila zdravie a životy svojich pacientov.)

ŠTÁT DISKRIMINUJE ĽUDÍ, KTORÍ NIE SÚ ZAOČKOVANÍ OČKOVANIE MUSÍ BYŤ NA DOBROVOĽNOSTI – NIE DIKTATÚRY SÚHLASÍTE ? LAJKUJTE – ZDIEĽAJTE – KOMENTUJTE
Niečo z príspevkov pod statusom na FB:
Renáta Piklerová  Ludia vy sa tu tvarite ako keby to bol utok proti zaockovanym ale toto je iba obrana nezaockovanych … pokial ludia s ockovanim suhlasili tak si asi myslia ze su chraneny kde je potom problem? Preco by nas mali delit na skupinky? Predsa dane a vsetky statne vymysli platime rovnako … urcite ze svojim sposobom to je diskriminacia a usilie aj tak prinutit ockovat sa . Covid tu uz je a aj ostane tak isto ako chripka a ostatne choroby ! Musime sa stym naucit zit a toto by sme mali pochopit uz konecne a nenechat sa viest ako ovce !!!
Barbara Išky Janovčíková  Renáta Piklerová choďte to prosím povedať tým stovkám ľudí na upv, že sa s tým musíš naučiť žiť. A aj tým zdravotníkom, ktorí riešia koho napojiť a koho nie, lebo už nebudú mat na čo. A ešte prosím aj tým bez covidu, napríklad s rakovinou, ktorých nemajú pre nedostatok miesta kde a hlsvne kto zoperovať.
Eva Tóthová   Nesuhlasim. Nie je to diskriminácia. Ak sa nechce niekto zaočkovať, je to len a len jeho vec. A nech si žije tak, ako sme žili pred uvedením vakcíny vlani cez zimu. Všetko zatvorené. Fajn. Tá vakcína je pridaná navyše, a s tým „navyše“ sú aj otvorené prevádzky „navyše“.
Milos Majko   NIE, NEsuhlasim. Konecne nie su diskriminovani zaockovani ludia. Zial, zostat nazormi v stredoveku je dobrovolnym rozhodnutim kazdeho jedinca.
A desiatky ďalších komentárov pre a proti. Urážky, osočovanie a nadávky. Nie každý jedinec diskutuje vecne, kultivovane a k téme. A minimum diskutujúcich vie, k čomu sa vlastne vyjadruje…
Je tu doba emócií a zdieľania nezmyslov – lebo sloboda slova. Je práve sloboda slova adekvátnym argumentom tam, kde by mala byť prioritou odbornosť, výsledky vedeckých výskumov a argumenty vedeckých autorít?
Vďaka očkovaniu už nikdy nedostaneme pravé kiahne.
Vďaka očkovaniu sme sa na našom území zbavili detskej obrny.
Vďaka očkovaniu sme nikdy nevideli zomierať dieťa na tetanus.
Vďaka očkovaniu nedostanú naše deti ružienku ani príušnice.
Vďaka očkovaniu sme zabudli na mikroskopických zabijakov z čias minulých.
Vďaka očkovaniu nemusíme mať 10 detí, aby sa aspoň pár z nich dožilo dospelosti.
Vďaka očkovaniu sa pravdepodobne dožijeme veku, kedy budeme vidieť naše vnúčatá.
Očkovanie zachraňuje životy bez ohľadu na pohlavie, vek, rasu, náboženstvo, orientáciu a názory.
Je preto paradoxom, že práve očkovanie dokáže tak veľmi polarizovať spoločnosť a rozdeliť ju na dva tábory, ktoré medzi sebou nedokážu a ani nechcú komunikovať.
Máme nástroj, ktorý dokáže spájať, no my sme ho využili na rozdeľovanie.
Ilustrácia Kim Herbst
– – –
Ľudia v nemocniciach aj mimo nich zomierajú zbytočne. Dokedy?
]]>