Skip to content

TO INAK ANI NEMOHLO SKONČIŤ!

TO INAK ANI NEMOHLO SKONČIŤ!
Je jasné, že obvinený a väzobne stíhaný Kočner hrubým spôsobom porušil podmienky (kolúznej) väzby. Stalo sa tak za účinného spolupáchateľstva viacerých osôb. Teda je viac než jasné, že Kočnera odsúdiť nemohli. Lebo ak by ho odsúdili za marenie spravodlivosti, aj keď v štádiu pokusu, museli by odsúdiť aj advokátov a adresátov, ktorí prejavili snahu konať.
To sa v mafiánskom štáte, kde organizovaný zločin, justičná mafia a vlastníci politikov idú ruka v ruke, nikdy nemôže stať. Veď aj advokáti z Chalupárov namiesto toho, aby od hanby chodili po kanáloch, sa ešte vyhrážajú. Dôrazne žiadajú svoju komoru, aby sa ich verejne zastala proti občanom a zdravému rozumu. Dokonca aj podľa členky súdnej rady Kosovej je od občanov a OČTK absolútna nehoráznosť vôbec pochybovať o čistote justíce a sudcov.
Na Slovensku bežní občania a zbohatlíci, či členovia právnickej kasty, nemajú rovnaké práva. Ako keby žili v dvoch svetoch a platili pre nich dve rôzne ústavy a rôzne zákony. Mafiánsky štát sa nedá reformovať. Rovnako ako sa nedal reformovať socializmus. Treba ho odstrániť a nahradiť normálnym a odskúšaným systémom.
Zdroj: FB
]]>