Skip to content

U nás tolerujeme "VEĽKÉ ODHALENIA" a v Nemecku a Rakúsku idú radšej zaviesť povinnú vakcináciu

Tak sme sa konečne dočkali, je tu VEĽKÉ ODHALENIE !! Dezolát nám jasne a zrozumiteľne vysvetlil, prečo nám to myslí a aké špeciálne vlastnosti po Covid-19 máme. Teda, keby sme si to nepos*ali blbým očkovaním…

Čítajúc nečakané veľké odhalenie tohto indivídua som si istý, že by závisťou zbledla aj exkandidátka na prezidentku  Helena Mezenská. Aj keď každopádne s tou teleportáciou bola hodne popredu. No, ktovie, možno tu bol Covid už dávno.

A teraz vážne.

Keď som si pred niekoľkými týždňami dovolil napísať, že nestojí otázka či bude vakcinácia proti Covid-19 povinná, čelil som desiatkam oplzlých a primitívnych útokov ako v diskusii na SOL, tak na sociálnej sieti.

Dnes už vieme, že v Rakúsku a Nemecku k zavedeniu povinnej vakcinácie postupne prichádza a onedlho bude realitou. Nateraz naszupuje stav, kedy sa neočkovaní ľudia nielenže nenajedia v reštaurácii, nedajú si kávu v kaviarni, nezašportujú si na verejnosti, ale dokonca ani len nevojdú do bežného obchodu. Pochopiteľne. To, čo našim politikom ešte nedochádza, resp, na čoho spochybňovaní ešte nejakú tú dobu budú získavať bezcitné politické body takpovediac „na chrapúňa“, v civilizovaných krajinách idú posunúť do praxe.

Nie preto, lebo sa im to páči či chcú mať z celej populácie ovce, ale z dôvodu zodpovednosti. A nevyhnutnosti, ak nechcú ekonomiku úplne zruinovať. Poučíme sa aj my, alebo túto agóniu budeme predlžovať aj budúci rok?