Skip to content

Konečne platí zákon pre každého rovnako

Iba nedávno sme verejne kritizovali množstvo výnimiek a nedodržiavanie opatrení niektorými politikmi a ľuďmi a dnes sa nám nepáči uplatňovanie rovnakého metra pre všetkých? Je pravdou,že Fico ako obyčajne svoju aroganciu a snahu o zákonnosť zo strany polície, využije vo svoj prospech. Nie je sám a nie je to nič nové. Súčasná opozícia totiž po dvanástich rokoch svojvôle pri vládnutí úplne stratila pud sebazáchovy a Fico s kamošmi si evidentne ani len nevie predstaviť, že polícia kontroluje a sankcionuje každého porušovateľa zákona. Bez rozdielu. Dobre to napísal Šaňo Kaduc:

Alexander Kaduc Predvedenie bolo správne nielen z hľadiska rovnosti pred zákonom, ale aj z takticko-politického hľadiska. Au. To zabolelo, keď sa s Všemocným Papalášom zaobchádza rovnako ako s každým iným občanom. Tvrdé jadro zaslepených bude síce kvičať, ale na názoroch týchto fanatikov už vôbec nezáleží. Tí by tlieskali Ficovi, aj keby ich invalidnú babku zhodil zo schodov. Zároveň je to partia, ktorá uznáva len silu, slabosti tlieskať nebude. A z tábora Rozmýšľajúcich nezíska ani jediného voliča tým, že sa bude stavať do pozície martýra. Zdroj: FB
Nekričme, keď polícia chce presadzovať zákonnosť v krajine. Keď zápasí s korupciou, klientelizmom a ľuďmi, ktorí nám ukradli štát. Opačne – podporujme ju. A upozorňujme a vzoprime sa každému, kto stojí ako bariéra pri jeho vracaní občanom.
]]>