Skip to content

My sme vynašli šťastie, pišťala po boku Fica Tigrica Trošková spolu s prvými miliardármi nešťastných socialistov, čo našli návod, ako nezostať chudobnými.

My sme vynašli šťastie, reval Tiger mafiána Černáka nad znetvorenými telami obetí spolu s prvými milionármi „kapitalistami“ zo zoznamu Rážovho samca Mečiara.
My sme vynašli šťastie, pišťala po boku Fica Tigrica Trošková spolu s prvými miliardármi nešťastných socialistov, čo našli návod, ako nezostať chudobnými.
My sme vynašli šťastie, slastne vzdychal Kocúrik „politiky“ Zadku čo na hony smrdela, no prinášala krabice so šampanským a operety bez hudby. Dnes Hlasne znejúca u vyšetrovateľov.
Mne vynašli šťastie, hovorí generálny prokurátor zločincom a žiadna z mocí nemá právo mi ukladať, ako mám postupovať. Lebo ja som štát.
My sme vynašli šťastie, hovoria aj poslední ľudia s dvanásť rokov privretými očami, čo ani nechudobneli ani nebohatli.
Kto by ešte vládol ?
Kto by poslúchal ?
Peter Pellegríni nie je politik, ale je v kategórií televízna osobnosť. Taká podobná s Kim Kardeshian a jej obrovitou riťou, kde nikto nevie, prečo je taká populárna.
Ani u nás , suchozemcov, vraj nevieme, prečo je televízna Rekvizita Pellegríni vyrobená Ficom tak „populárna“.
„Necítim taký optimizmus ohľadom Petra Pellegriniho, ktorý tu vládne v niektorých kruhoch,” dodáva Zoltán Szálay, komentátor.
Nikto z triezvo uvažujúci tiež nie, taktiež prehliadol manipulačné tendencie prieskumných agentúr a poniektorých médií na čele peletónu s Markízou Pavla Ruska.
Lebo je veľa tých, čo nemajú čo robiť a tak čumia na tých, čo nevedia nič robiť.
„Majú sedieť doma na zadku“, vyzýva Peter Pellegríni v marci 2020 ľudí, ktorým bol ukradnutý vynález – „My sme vynašli šťastie“ – pri prvom infikovanom pacientovi.
Iba Václah Hřích z AKO s „televíziou“ Kmotríka si hudú svoje. Prieskumom, kde výsledkom je volanie 24 percent voličov, aby to bola televízna rekvizita Pellegríni.
Tá čo nevie nič robiť.
Čo sa deje hore musí zákonite zostúpiť dole, velí tradícia padnutých. Po Hlave aj na Zadok.
Kim Kardeshian urobila super úspešnú kariéru praktický ničím.
Petrovi Pellegrínimu urobili kariéru agentúry a média, tvrdia že úspešnú, aby zamaskovali ro nič, čo sa za ním tiahne.
My sme vynašli šťastie, hovorí dnes v debate Rekvizita Pellegríni nepolitikovi Borisovi a pridáva patentovú listinu :
Dôkaz, kedy „politika“ Zadku si rozumie s „politikou“ Predku.
Dôkaz, kedy mŕtve Tigre Mečiara spolu s Tigricou treba nechať beztrestne minulosti a do budúcnosti preniesť Kocúrika a jeho „politiku“ Zadku.
Zdroj: FB
]]>