Skip to content

V novom roku nové dno. Vy to nevidíte?

Ján Magušin
V novom roku nové dno. Vy to nevidíte?
Sily temna aj v novom roku nesklamali. Pred generálnu prokuratúru nastúpil Kočnerov advokát, Fico a Gašparov syn. Postavili sa tu ako zástupcovia a kamaráti „najpočestnejšieho občana“, „pána inžiniera“ Norberta Bödöra. Klasická rétorika spochybňovania celého súdneho systému, obrana Žilinku, ktorý už je podľa ich vyjadrení vlastne akoby plnohodnotným spojencom temných síl. Vážení spoluobčania, iba pár otázok a pripomenutí.
1) Pamätáte si, aké rozhorčenie a hnev ste cítili, keď sme sa dozvedeli o vražde Jána a Martiny? Ako sme stáli na námestiach, zdesení z toho, kam to až zašlo? Potom sa spustila lavína svinstva, ktoré kričalo zo všetkých kútov, čítali sa prepisy komunikácie Kočnera a sudcov a všetkým nám bolo zle od žalúdka.
Odvtedy neprešlo zas tak veľa času. Medzitým sa ukázalo, že Kočnerov advokát Para sa mal snažiť už predtým diskreditovať prokurátora Špirka, zistili sme, ako na darebáckej chate koordinovali s Kaliňákom výpoveď. Advokátska komora ako totálne neschopná inštitúcia, si s týmto typom advokátov ale poradiť nevie. Dnes Para bez hanby stojí vedľa Fica na tlačovkách „za zákonnosť“.
2) Pamätáte si na to zdesenie a rozhorčenie, keď sa verejnosť dozvedela ako sa tu krájal štát pre nejakých multibohatých oligarchov, ktorí zbohatli za „sociálnej“ vlády Fica z našich peňazí? Bonul, eurofondy, Dobytkár? Pamätáte si na kauzu, keď jeden z trestaných Bödörových goríl zrazil nevinné dievča a vyviazol so smiešnym trestom? Veď to bolo nedávno. Keď NAKA začala stíhať aj vrchné poschodia, tlieskali ste im a nejeden bývalý Smerák hovoril, že už toho bolo príliš a bolo ich treba pozatvárať.
Odvtedy sa zdesenie a rozhorčenie otočilo. K vláde, k inštitúciám, k štátu. Ani sa nevraždí, ani sa nekradne bagrom, ako to bolo bežným javom predtým. A stav je taký, že Kočnerov advokát veselo reční s Ficom a Gašparom pred generálnou prokuratúrou a rozrýva posledné zvyšky práva a poriadku v krajine. A podpora Smeru stúpa.
Zabudli ste na vraždu vo Veľkej Mači, mnohí moji spoluobčania, zabudli ste rýchlo a teraz sa vezieme vo vlaku, ktorý nedopadne dobre. Ani pre nás, ani pre naše deti a vnukov. Ani pre krajinu. Ten cynizmus a nespravodlivosť je do neba volajúca. Vedeli by ste sa vy, čo lajkujete Fica a šírite rakovinu v celom národe pozrieť do očí pozostalým zavraždených? Nevadí vám tá partia Kočnerovho advokáta a jeho politického patróna Fica, ktorí ťahajú kamaráta z bahna aj za cenu povalenia štátu? Veď to títo ľudia bezohľadne a cynicky šliapu po tragédií z Veľkej Mače, vy to naozaj nevidíte?
Je problémom, ak sa nám pred oči tlačí zlo. Je problémom, keď kričí z plných pľúc a obhadzuje všetkých blatom. Ale najväčší problém je, keď sa zlo vyhlási za dobro a tejto prevrátenej lži uverí mlčiaca väčšina.
Zdroj: FB
]]>