Skip to content

V tomto boji sú našimi nepriateľmi nie ruské tanky, ale naši piaty kolonisti.

(Optimistická) prognóza od Fedor Blaščák:
Vojna tu bude nadlho. Ukrajina padne, on ju vybombarduje, no Ukrajinci nepadnú. Budú partizánčiť, nikdy sa nevzdajú. Sláva Ukrajine! Rus tam už navždy bude okupant a bude tam trpieť a zomierať. A nebude vedieť prečo vlastne.
Popritom bude EU Rusovi každý deň platiť 300, neskor 200 a ešte neskor 50 mil eur za plyn a ropu. Každý deň! Rus zato bude platiť armádu a udrží ťažbu.
Na Ukrajine to bude boj na život a na smrť, v EU to bude boj o čas a voliča.
V tomto boji sú našimi nepriateľmi nie ruské tanky, ale naši piaty kolonisti. Zvyknime si preto čím skor, najlepšie okamžite, že hoci sú takí Kamenicky alebo mladý Kaliňak truľovia, už to nie sú len nejakí politickí oponenti, ale sú to v prvom rade nepriatelia a s nepriatelmi sa čo? No nediskutuje. To je pre naše prežitie teraz to najpodstatnejšie.
To nech zároveň je našim sklamanim z Platóna a z liberalizmu. No tvárou tvár fasistom a nepriateľom sú akékoľvek pekné idey na nič. Treba konať, rázne a tvrdo.
Zla správa je, že v krajinách EU sú furt dookola nejaké voľby. Dobrá správa je, ze vo Francúzsku sú voľby uz za mesiac. EU je totiž vo vojne o čas pred rozpadom len o jedny voľby vo Francúzsku a to sa teraz nestane lebo vyhra Macron lebo za mesiac na 100% nafta nepôjde hore na 4 eurá za liter. Rátajme, ze dalsich 5 rokov mame.
Za ten čas sa Rus bude hrať s kohútikmi, bude sa tváriť tajomne a bude sa vysmievat, že “vot” on vyrába tanky a bomby, kým EU vyrába solárne články a tepelne čerpadlá (a novú veľkú rúru cez Pyreneje).
Ale. Po nejakom čase bude v EU každá druhá budova malou elektrárňou a plyn bude mat z Ameriky. A v Rusku bude každá druha budova barabizňa a suché rúry na západ.
To bude koniec vojny. Duch nápadov a energie z tepelných čerpadiel v EU porazí hmotu ruských rúr, tankov a bômb.
Ukrajinci vydržia a po nejakom case UA, možno spolu s UK, vstúpia back to EU.
Rusovi ostanú tanky, bomby, ropa, plyn a jadrové hlavice, ktorými bude deblokovať svoje dlhy Číňanovi. A este mu ostane strašná hanba na sto dlhých ruských zím.
Pašli náchuj!
Zdroj: FB