Skip to content

Vojaci Ruskej armády začali s rozpredajom tankov vyslaných dobyť Ukrajinu

Počas posledného mesiaca kurz Ruského rubľa klesol na historické minimum. Inflácia v Ruskej federácii závratne stúpa, banky zvyšujú úroky na úveroch, obchodné centrá opustili prakticky všetky zahraničné značky, Rusi si nekúpia moderné mobilné telefóny, nové zahraničné autá, nedajú si BigMac v tak obľúbenom Mekáči, onedlho ani zahraničnú – západnú napolitánku či cukrík. Oligarchom zabavujú luxusné jachty za stovky miliónov Eur a radodajky živené Ruskými zbohatlíkmi sa namiesto večery v Paríži, Londýne, New Yorku či slnečnom Miami na Floride, budú musieť uskromniť s kávou a večerou na Arbate.

Mladé babenky zvyknuté vystavovať svetu na obdiv svoje selfíčka na amerických sociálnych sieťach, sa budú musieť vrátiť k mini labom a svoje fotečky budú ukazovať maximálne kamošom z ulice. Už dnes vyplakávajú a šalejú v predstavách, ako to prežijú bez lajkov a závistlivých komentov menej odvážnych rovesníčok…

Putinovi dobyvačnú vojnu na Ukrajine spackali najbližší generáli a onedlho ich nebude mať za koho meniť.

A to mu urobí škrt cez rozpočet ešte aj hrdý Ruský soldát, ktorý namiesto aby sa dal zastreliť, niekoľko miliónový tank „strelí“ Ukrajincom za desať ticís USD, teda ošumelú jazdenku auta strednej triedy. Výstižnejšie a pre Putina ponižujúcejšie by bolo, len keby ten tank vymenil za fľašu vodky.

To sa to teda predstavy o veľkom Rusku diktátorovi Putinovi nejako hodne a až prirýchlo rúcajú…

My sterší vieme, čo má tento propagátor Putina napísané nad jeho portrétom. Putinovi už neverí nik.

Áno, Putin má k dispozícii ešte stále slušne rozbehnutú propagandu, na Slovensku Blahu, Uhríka, Kotlebu – Hlavné správy mu už vypli, na odstavenie Infovojny a ďalších proruských webov sa čaká. Takže aj tých dezolátov na Slovensku ubudne.

No, stále je tu ešte tlačítko k jadrovým zbraniam, ktorým sa Putin vyhráža. Pravdepodobnejšie je ale použitie chemických a biologických zbraní. Snáď niekto príčetný – ak ovšem v blízkosti Putina niekto je -by mu mal pripomenúť, že to bude posledný Putinov podpis do veľkej Kroniky ľudstva.

Fakt mu o to ide?

– – –

Foto: (C) Milos Majko