Skip to content

Billboard s textom MIER UKRAJINE je poškodený

Sereď / Billboardová plocha umiestnená neďaleko mosta ponad rieku Váh je znovu poškodená.

O prvom zničení výlepu s textom  MY SME UKRAJINA sme informovali tu:

https://www.seredonline.sk/2022/03/13/billboardy-so-symbolickym-napisom-my-sme-ukrajina-na-podklade-zastavy-ukrajiny-vikend-nevydrzali/

Pod článkom na sociálnej sieti boli aj tieto príspevky:

Hana Štrbová Šimová Zrejme reklama neratala s tym,ze vacsina obyvatelov Slovenska nechape preneseny vyznam a lahko zabudaju….“sme Ukrajina“ je vyjadrenie solidarity – „Je suis…“ sa zacalo pouzivat v solidarnych pripadoch od roku 2015,kedy teroristi napadli redakciu Charlie Hebdo a ludia zo solidarity zacali pouzivat #jesuischarlie – „aj ja som Charlie“ a odvtedy sa v sucite tento vyraz pouziva….ale zjavne zadavatel trosku precenil zmyslanie obyvatelstva Slovenska….?

Martin Ježo Behul Martin toto vyzera ako reklama ktorou chcu iba nasrat slovakov. Ukrainci nemozu za to ze u nich je vojna. V podstate sa prejavuje rovnaka dementnost naroda ako pri covide. Najprv doktorom tlieskali na balkonoch a potom na nich pluli. Toto iste bohuzial caka aj ukraincov, lebo antikampan sa pusta proti nim dost zurivo. Necudoval by som sa keby to platil Blaha alebo jemu podobni, len aby postvali slovakov proti ludom, ktori idu cez hranice s holou ritou. Zeny a deti. Ked im zavidite tu polievku a vlozky a hajzlak zadarmo, tym stastnejsim aj docasne ubytovanie, asi je niekde chyba. Ale niekde u nas.

Následne zadávateľ reklamy nechal reklamné plochy prelepiť nápisom  MIER UKRAJINE. Dve slová, proti ktorým by nik normálny námietky mať nemal.

Žiaľ, ani tento text v meste  Sereď dlhú trvanlivosť nemá.

Skutočne sa medzi nami nájdu ľudia, ktorí takýmto primitívnym a zároveň nezákonným spôsobom poškodzujú niečo, čo im nepatrí a hlavne svojim konaním dehonestujú aj pre normálneho človeka úplne pochopiteľnú túžbu ukončiť zabíjanie ľudí?