Skip to content

Čo je smutné, že takýchto ľudí „nadradenej rasy“ tu vytvárajú ľudia, ktorí by ako poslanci naopak, mali takých ľudí kontrolovať.

Aj toto je dôvod, prečo sa na Slovensku tak dobre darí mafiánom a zlodejom. Nie sú to pre nás ľudia „našej kategórie“, sú to Bohovia.
A Bohom (a umelým selebritám) sa mi máme vo zvyku pchať do … pozornosti. Naša „poddanská nátura“ to príliš často inak nevie.
Ak nie sme poddaní Ficovi, sme poddaní Putinovi. Nejakého Bôžika musíme mať.
Toto často končí tým, že obyčajní ľudia sami iniciatívne robia pre takýchto ľudí niečo, čo by možno ani sami nechceli, alebo by im to ani nenapadlo.
A tak vlastne títo „poddaní“ ešte viac zhoršujú to, čo robia ich „Bôžikovia“.
Ale iniciatívny blbec, ktorý seba považuje za niečo menej, než je Robert Fico alebo ktokoľvek iný, nie je schopný správať sa neponíženecky.
Čo je smutné, že takýchto ľudí „nadradenej rasy“ tu vytvárajú ľudia, ktorí by ako poslanci naopak, mali takých ľudí kontrolovať.
Smutné, čo všetko „protikorupčné“ OĽaNO prinieslo do parlamentu.
A toto OĽaNO by nám malo byť výstrahou – že darmo sa budete hrať na protikorupčné hnutie, ak potom pozbierate nepreverených ľudí z ulice, len aby ste vyhrali voľby. V ktorých ani nechcete byť premiérom.
Blížia sa komunálne a VÚC voľby. Myslíte na to, keď budete hľadieť na kandidátku OĽaNO. Načo sú vám ľudia, ktorí slúžia Ficovi a nie občanom.
Zdroj: FB