Skip to content

Verím, že čoskoro budem mať možnosť verejne odprezentovať nehorázne rozkrádanie finančných zdrojov EÚ na PPA ,,odborníkmi“ bývalej garnitúry.

Nestačím sa čudovať aké komunikačné dno preráža diskutujúci Matúš Šutaj Eštók
v dnešnej relácii O 5 minút 12.
Aby nazýval svojho kolegu, s ktorým diskutuje drzou opicou je zrejme odrazom jeho inteligencie. A moderátor dovolí takéto agresívne správanie diskutujúceho a vôbec Eštóka na to neupozorní.
Vážený pán Matúš Šutaj Eštók rozprávať o odbornosti je z Vašej strany komické a zároveň tragické. Verím, že čoskoro budem mať možnosť verejne odprezentovať nehorázne rozkrádanie finančných zdrojov EÚ na PPA ,,odborníkmi“ bývalej garnitúry. Vaši nominanti okradli Slovenskú republiku o miliardy eur, ale keď Vás počúvam, tak mám pocit, že jednoducho poslanci Smeru a Hlasu nemajú žiadnu chrbtovú kosť. Žiadna slušnosť, rešpekt ani pokora. Počúvam len arogantného poslanca, ktorý jediné čo dokáže je urážať svojich oponentov.
Nebyť rozkrádania obrovských finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu za posledných 12 rokov, tak by sme dnes mali vytvorený oveľa väčší finančný vankúš, z ktorého by bolo možné bez problémov a širokému spektru obyvateľstva poskytnúť pomoc.
Zdroj: FB