Skip to content

Ruská federácia sa dnes už nemôže rozhodnúť, kedy a ako vojnu ukončí.

Zatiaľ čo sa deti vyslobodené z mariupoľského obkľúčenia opatrne opatrovateliek pýtajú, či môžu miniatúrny keksík zjesť celý, alebo sa majú s niekým podeliť, naši slovenskí Kremľomaznáčikovia, zdieľajú a šíria mapu, ktorá ukazuje ako bude vyzerať rozdelený svet po veľkom ruZskom víťazstve. Krpaté fliačiky západnej Európy, USA, Kanady a Japonska budú vystrnadené do vyhnanstva za červenú čiaru obklopujúcu obrovské územia víťazného rusko-čínsko-indického impéria, ku ktorému sa pridá celá Latinská Amerika a samozrejme aj Slovensko. Pravdepodobne ide len o ďalšiu vtipnú návnadu recesistu, ale na proruský postoj Číny sa slovenskí Putlerofašisti spoliehajú celkom vážne.
Bude teda užitočné pripomenúť si informáciu, ktorú prednedávnom stihol z čínskeho internetu okopírovať a preložiť David Cowhig. Od neho ju potom prevzal ruský matematik a politický analytik Andrej Piontkovskij. Autorom správy je dlhoročný čínsky diplomat Gao Yusheng, uznávaný odborník na krajiny bývalého ZSSR.
Zo správy vyberám: „Prichádzajúca porážka Ruska je už zrejmá. Úpadok Ruskej federácie je evidentný v ekonomickej, vojenskej, technologickej, politickej a sociálnej sfére a má vážny negatívny dopad na ruskú armádu a jej bojové schopnosti. Ruská federácia sa dnes už nemôže rozhodnúť, kedy a ako vojnu ukončí. Počas konfliktu stratila strategické vedenie a iniciatívu.
Ešte dôležitejšie je, že priame zapojenie USA a Británie do vojny sa prehlbuje a rozširuje. To všetko naznačuje, že vojna bude pokračovať, kým nebude Rusko porazené a potrestané.“
Zdroj: FB