Skip to content

Vašou povinnosťou je služba občanom a štátu

Nie napĺňanie vlastných politických ambícií. Platíme vás za to.

Zabudli ste na občanov, zabudli ste na štát a zabudli ste na právo, spravodlivosť a na vlastný sľub, ktorý ste verejne dali občanovi.

V posledných voľbách „nedostal hlas“ občanov Kollár, Sulík, Kiska ani Matovič. Spravodlivo nasraní ľudia volili ZMENU. Návrat práva, spravodlivosti a štátu ukradnutého podlými, zákernými a arogantnými zlodejmi rozhodujúcimi o našich životoch (doslovne) z nejakého skorumpovaného bordelu asi symbolicky sa nachádzajúceho na šiestom poschodí.

V posledných voľbách sme my občania dostatočne jasne a zrozumiteľne dali najavo svoju túžbu po revízii hodnôt, na ktorých roky vďaka vagabundom v politike stál štát a vlastne celá spoločnosť.

Volali sme po slušnosti, nie ďalšej arogancii a nenávisti len v inej podobe.

Osobne chápem náročnú dobu, abnormálnu korupciu prerastenú prakticky všetkými inštitúciami – bolo na vás, ako rýchlo a do akej hĺbky sa s ňou vysporiadate. Mesiace, vlastne roky ste nekonali – čudujete sa, že konala a koná lúza obávajúca sa straty spoločenského statusu, moci a nakoniec väzenia?

Viac čítaj tu:

https://www.seredonline.sk/2021/09/13/ked-nevymenia-novi-starych-onedlho-vymenia-stari-novych/

Vo vyššie uvedenom článku z pred roka si prečítate tiež:

„Voľba protikorupčných strán z rúk takého veľkého množstva ľudí nebola náhodná. Súčasné strany dostali skutočne silný mandát, no nie na obchodovanie a hazardovanie s dôverou občanov, ale na ZMENU. Ak tento mandát premrhajú, ak sklamú občanov a zmenu reálne nedonesú, do histórie sa zapíšu veľmi nepeknými písmenami a – čo je najhoršie – ľuďom zoberú vieru v lepšie Slovensko. Bez korupcie, tunelovania verejných zdrojov a ochrany „našich ľudí“. Zoberú im nádej na dlhé desaťročia.

A práve to dnes robíte. Systematicky, arogantne a verte, že už nikoho nezaujíma, kto, kedy, komu a čo povedal, nepovedal alebo povedať mal. Vy ste sa mali zatvoriť niekde v pivnici, vydiskutovať si problémy, dať si po papuli a vyjsť usmiaty s ďalšími účinnými riešeniami odstraňujúcimi korupciu požierajúcu štát, namiesto nezmyselných odkazov cez sociálne siete a dokazovania si, kto ho má väčšieho, ste vy mali občanom hlásiť, kedy a ako ešte obmedzíte abnormálnu byrokraciu na úradoch a kedy definitívne zariadite návrat štátu jeho občanom.

Domácu úlohu ste si nesplnili, neplníte a otvárate dvere k návratu tých, ktorí nám našu vlastnú krajinu ukradli. A beriete slušným ľuďom vieru a perspektívu na najbližšie minimálne dve dekády.

Vedzte, že ľudia, ktorých ste vo vláde vymenili, dva razy rovnaké chyby neopakujú. Vy nemáte problém aj tri razy.

Sklamaní občania to vidia…

Adresované stranám, ich lídrom a poslancom súčasnej vládnej koalície.