Skip to content

Mainstream vyplakáva a hľadá príčinu. Vraj ako môže milión Slovákov fandiť Rusku?

Médiá fňukajú a nechápu.
Mainstream vyplakáva a hľadá príčinu. Vraj ako môže milión Slovákov fandiť Rusku?
A čo ste čakali? Čo iné sa mohlo stať po 75 rokoch povinných osláv toho, že Rusi nás „oslobodili“. A keby nebolo excesu v 68, tak by mali fanúšikov dvakrát viac.
Je to oficiálna štátna doktrína, ktorá vychováva a vychovala masu ľudí milujúcich sovietsku armádu. Nezmenili sme ju ani po domnelej porážke komunistov v 89. Dejepis stále učíme z komunistických učebníc a krasnoarmejcom sa stále chodia klaňať všetky vlády, vrátane mainstreamových.
Oslobodiť znamená zbaviť okupanta a nechať slobodu. Nie vyhnať okupanta a nastúpiť na jeho miesto. Oslobodenie v roku 1945 trvalo asi tak sekundu, lebo nacistu okamžite nahradil súdruh. A to sa ešte dá polemizovať, ktorá okupácia spôsobila Slovensku väčšie škody.
Ak sa neprehodnotí označovanie a vysvetľovanie toho, k čomu v skutočnosti prechodom Červenej armády cez Slovensko došlo a ak si nezačneme radšej len pripomínať koniec vojny, tak budú putinovce stále pribúdať. A ak neprestaneme nekriticky oslavovať partizánov a nedajbože ruská čižma znovu šliapne na slovenskú pôdu, tak vždy nájde dostatok kolaborantov.
Slovenské médiá nechápu, prečo dav skanduje Nikdy proti Rusku! Pritom oni ho stvorili. Áno, aj nechutným pretláčaním amerických zvráteností. Lebo Slovák je často taký. Ak nám tu idete nútiť tie vaše džendery, tak budem radšej za Putina. Ak môžu bombardovať Američania a Izraelci, tak nech robia poriadky aj Rusi…
Zaviedli dvojaký meter, nerobia novinárčinu, ale politiku a teraz fňukajú a nevedia, ako zo všetkého vykľučkovať.
Zdroj: FB