Skip to content

Masový vrah z Karlovej univerzity sa k činu inšpiroval v Rusku, nie v USA!!

Pod správou o strelbe na Filozofickej fakulte Karlovej univerzity v Prahe, sa po chvíli ozval „diskutujúci“ s primitívnym príspevkom.
Sledujúc predchádzajúce príspevky tohto diskutujúceho, z ich obsahu vychádza, že ide o prorusky ladeného jedinca zameraného proti „slniečkarom“.
Práve tieto pomýlené existencie spravidla zdieľajú čokoľvek bez rozmyslu, znalosti problematiky a preverenia faktov. 
„Diskutujúci“ napísal toto:

Naši bratia sa už približujú k amerike,nášmu velkému vzoru🤮🤮🤮


 

Moja verejná reakcia na tento príspevok:


Verejne ziadame polodebilov typu diskutujuceho „Anonym 21. decembra 2023, 17:23 Pri „, aby aspon v takto tragickych chvilach upustili od vzhliadania k ich vzoru – dalsiemu psychopatovi a vojnovemu zlocincovi Putinovi.
Ak to nedokazu, nech sa aspon snazia svojimi primitivnymi prispevkami obtazovat maximalne okruh svojich blizkych a obdivovatelov. V kazdom pripade, bez zneuzivania nasich medii.

Ako uz uviedol diskutujuci vyssie, brutalny vrah 15 nevinnych ludi, sa neinspiroval v USA, ale v Ruskej federacii. Mal mat profil na socialnej sieti Telegram, na ktorom komunikoval v AZBUKE !!

Zastavam nazor, ze bezpecnostne zlozky aj na Slovensku by konecne mali venovat pozornost dezolatom a fanatickym podporovatelom a obdivovatelom RF a vojnovych zlocincov.

Aj u nas su zial pomyleni jedinci majuci dokonca aj meno a priezvisko na socialnych sietach napisane v Azbuke. O urovni ich komunikacie v diskusiach je asi zbytocne pisat.

Kazdy fanaticky jedinec vyznavajuci extremizmus v akejkolvek forme a svojimi nazormi sa chvaliaci dokonca demonstrativne (spomenuta Azbuka) verejne, moze byt potencialnym bezpecnostnym rizikom pre svoje okolie.

Volam po ucinnej prevencii. Ratanie mrtvol po psychopatoch, ktori sa za kazdu cenu chcu zapisat do historie, je zlyhanim bezpecnostnych zloziek a statu ako takeho.