Skip to content

Ex poslanec a zástupca primátora Veselický nedokáže dôstojne odísť ani na odpočinok

Bc. Ľubomír Veselický asi dve desaťročia zastával významné funkcie v meste Sereď. Bol hlavným kontrolórom, poslancom MsZ a tri volebné obdobia, teda 12 rokov bol poslancom MsZ a viceprimátorom. Obdobie a postavenie, ktoré by malo stačiť k uvedomeniu si nielen práv, ale aj povinností voči občanom a hlavne – verejnému záujmu.

Občan od voleného zástupcu právom očakáva spravodlivosť v rozhodovaní, rovnocenný prístup ku každému a úctu k tým, ktorí sa svojou prácou skladajú na jeho výplatu, či odmenu.

Nie každý volený zástupca toto chápe…

– – –

Ľubomír Veselický systematicky verejne klame a osočuje médium, vydavateľa a tvorcov novín, ktoré zneužil pri svojej kampani a následne viac ako desaťročie ignoroval vo funkcii.

Ľubomír Veselický ako volený funkcionár zneužíval svoju funkciu, selektoval občanov, občianske združenia a firmy posudzoval podľa vlastného uváženia a toleroval úradníkom Branislavom Koričanským verejne priznanú CENZÚRU v médiu platenom občanmi.

Viac informácií a faktov nájdete aj tu:

https://archiv.seredonline.sk/clanky/hovorca-mesta-veselicky-komunikuje-len-s-normalnymi-mediami/

 

https://www.seredonline.sk/2019/10/03/za-tu-reklamu-ktoru-mi-robis-tebe-nie-hovori-viceprimator-veselicky-ktory-vsak-nemal-problem-prijat-takmer-150-000-eur-vyplatenych-s-porusenim-zakona/

Po odchode z verejnej funkcie, kde mu bol plat/odmeny určené a vo výške  149 500 Eur vyplácané v rozpore so zákonom, nielen mestom platené noviny chce zneužívať ďalej.

https://archiv.seredonline.sk/nezakonne-odmeny-pre-viceprimatora/index.html

Redakčná rada SN publikovať Veselického klamstvá odmietla, tak sa vo viac ako stovke e-mailov obrátil na médiá a dokonca aj na upratovačku organizácie riadenej mestom.

Ľubomír Veselický – e-mail

„Sťažoval“ sa aj na SOL, teda v novinách, ktoré dlhodobo úmyselne ignoroval. Má vôbec Ľubomír Veselický chrbtovú kosť?

Nechápete?

Nechápali viacerí. Redaktorka  TASR to Veselickému napísala takpovediac na rovinu a upozornila ho na (slušne povedané) nevhodné konanie  ako malého sopľavého chlapca.

Veselický na dôchodku sa po viac ako dekáde ignorovania SOL bez štipky hanby pustil aj do diskusie v našom médiu. Ako vo všetkom, hodne svojsky a ako vždy keď sa mohol na niečom priživiť,  urobil to aj tu a teraz.

Veselický ignoroval upozornenia na porušovanie pravidiel diskusie, na porušovanie zákazu svojvoľného zverejňovania reklamy v diskusii, na klamanie vo svojich príspevkoch. Vychádzajúc z uvedeného to vyzerá tak, že Veselický  plní zadanie spočívajúce v znevažovaní konkrétnych osôb verejným uvádzaním nepravdivých informácií, média a jeho vlastníka.

Veselický vo svojich príspevkoch pod článkom  Prekrytie panskej ľadovne ostalo uložené v ľade, 26. decembra 2023 o 16:05 napísal:


„Vážená tzv. „redakcia“!
Odkazy, ktoré ste vymazali boli odkazy na články s dôležitými informáciami, ktoré sa týkali štadióna a boli uverejnené na webovej stránke mesta. Tej stránke, z ktorej pravidelne preberáte články, ktoré sa vám hodia do krámu. Tie, na ktoré som dal linky, redakcia SOL neprevzala, lebo nepasujú do jej politiky zahmlievania. Z čitateľov SOL robíte ľudí neinformovaných.


 

Dlhoročný hlavný kontrolór mesta Sereď, poslanec MsZ a viceprimátor Ľubomír Veselický verejne a účelovo klamal!!

Dôkazy:

Veselickým označené články teda publikované na SOL boli rovnako, ako ďalšie. Na SOL rozdiely nerobíme.

Veselický teda znovu účelovo verejnosť klamal. Nie my, ako nás verejne obvinil.

Diskusia pod článkami je bohatá. A občanov témy evidentne zaujímajú. Budeme sa im venovať výrazne podrobnejšie a pripomenieme si aj, kto, kedy a ako hlasoval. Kto bol vo vedení  ŠKF, kto si výšku dotácie z pozície člena komisie navrhol, aby následne tí istí ľudia z pozície poslancov MsZ mohli za tú istú dotáciu na rokovaní MsZ zahlasovať.

Pripomenieme si ten potlesk pri schvaľovaní zámeru za nereálnych podmienok rekonštruovať štadión a pripomenieme si aj to, kto od začiatku tvrdil, že ide o hlúposť za navrhované peniaze nerealizovateľnú.

A pripomenieme si aj to, že hlasovanie sa uskutočnilo po prestávke vyhlásenej primátorom mesta chvíľu po oboznámení poslancov a vedenia mesta o prepojení seredského futbalu na kriminálne podsvetie – dnes osoby odsúdené na výnimočné tresty za objednávky vrážd.

Poslanec Ľubomír Veselický hlasoval za a dnes sa za výsledok svojho konania nehanbí. Opačne, útočí na tých, ktorí boli príčetní už vtedy a boli proti, či verejne upozorňovali na nezmyselnosť a amorálnosť takéhoto konania poslancov MsZ.

Ako nakoniec vďaka hlúposti a neodbornosti väčšiny poslancov MsZ hlasujúcich v danej veci za štadión a futbal nakoniec dopadol, sa stačí ísť pozrieť aj dnes osobne, alebo si prečítať materiály publikované na SOL.

Ľubomír Veselický klamal aj pod článkom A máme to tu znovu. Špinavú vodu zaplatíme dvakrát!  15. novembra 2023 o 18:05 tu:


„Moja poznámka. Ak sa domnievate, že po kliku na link sa objaví aj tento článok, ste na omyle. Miloš Majko archív pozametal.


 

Znovu klamstvo a cielené osočovanie konkrétnej osoby Ľubomírom Veselickým šírené verejne.

Zvykne sa hovoriť, že hlupák kričí najviac a chce, aby ho bolo počuť. Je ale tragédiou, keď hlupák niečo nenájde a vyhlási, že to neexistuje. A ani sa nespýta…

Archív bol a v diskusii bolo Veselickému vysvetlené, že archív je zachovaný a dostupný (stačilo zadať archív), no staré kódovanie spôsobilo z časti nečitateľnosť znakov s diakritikou. Problém bol zadaný na odstránenie administrátorovi. Samozrejme, že technický problém odstránený bol a už čitateľný archív je dostupný.

Dlhoročný hlavný kontrolór mesta Sereď, poslanec MsZ a viceprimátor Ľubomír Veselický verejne a účelovo klamal v mnohých prípadoch. Dostal možnosť verejne sa ospravedlniť – možnosť ignoroval. A v klamaní verejne pokračoval ďalej. Až do momentu, kedy sme mu boli nútení zablokovať prístup do diskusie v médiu:


„Upozornil som Ta, ze ak este raz porusis pravidla diskusie, budes blokovany.

Uz vies, ze ja na rozdiel od Teba neklamem.

Si vlastne prvy diskutujuci, ktory realne tak systematicky a cielene porusoval pravidla diskusie a ucelovo klamal, ktoremu administrator blokol komentovanie pod menom.

Ako teda ďalej?

V tomto case ja osobne tvorim clanok o Tvojej osobe a parazitovani na SOL, ucelovom klamani a zverejnovani nepravdivych udajov.
V clanku budu fakty, linky a tam sa verejnost dozvie, ako spinavo utocis na SOL a dlhodobo dehonestujes tvorcov media.

Nasledne budes mat moznost VEREJNE SA OSPRAVEDLNIT.

Potom sa mozeme bavit o Tvojej moznosti prispievat do SOL za predpokladu dodrziavania pravidiel diskusie.

Vyhrali ste volby a „mohli ste vsetko“. Su horsie veci, ktore sa udiali- je otazkou casu, kedy bude zname kompletne krytie v policii, prokurature a justicii. Nestoji otazka ci, ale kedy…

Tu ale vsetko nemozete. A Ty Lubos po Tvojich podlych, zakernych a spinavych utokoch budes moct to, co Ti dovoli administrator. 😉“


 

Tak to tu teda je, Ľuboš. Zatiaľ časť faktov o Tvojom systematickom a účelovom klamaní verejnosti, zavádzaní občanov a ich cielenej manipulácii. A to nie je všetko.

Teraz Ľuboš máš možnosť sa verejne ospravedlniť tvorcom SOL, slušným občanom a mne osobne.

Ako som napísal vyššie, následne zvážime, do akej miery Ti umožníme využívať výsledky našej 16 ročnej poctivej práce, za ktorú sme od mesta nikdy nedostali ani korunu či cent.

Za prácu, ktorá občanom ušetrila neukradnuté milióny a odhalila charakter mnohých ľudí pri moci.

Každý sme strojcom vlastného šťastia. Aj Ty Ľuboš.

Je smutné, že Ty Ľuboš nedokážeš v 70-tke dôstojne odísť ani na dôchodok…

– – –

Čítať k téme môžete aj tu:

 

A čo Ľubomír Veselický sľuboval v minulosti?