Skip to content

"Smrť Milana Lučanského je tragická a ľudsky ma mrzí, ale nie je to justičná vražda a nie, nie je to to isté Jána a Martiny."

Andrej Stančík
napísal status o tom, že smrť Milana Lučanského nemožno celkom porovnávať s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej (celý tu: https://bit.ly/3b3wC8e). Genericky a podľa mňa aj nudne to napísal, takých vyhlásení sú denne desiatky, takže len s úžasom sledujem, že má pod ním za deväť hodín 2 200 komentárov, v ktorých mu ľudia vysvetľujú, že je mladý a blbý.
Mne už nehovoria, že som mladý, len, že som blbý, ale je to dobrá príležitosť zhrnúť si, čo si myslím ja.
1. Smrť Milana Lučanského je tragická a ľudsky ma mrzí, ale nie je to justičná vražda a nie, nie je to to isté Jána a Martiny. Smer a Hlas idú bomby, veď čo majú robiť, a je to od nich odporné, ale veď hovoríme o Smere a Hlase. A keď už sme pritom, Za slušné Slovensko nebol žiadny majdan a neplatil ich Soros.
2. Korona existuje, nikto nám neklame, nie sme v biologickej vojne. Ľudia naozaj umierajú, naozaj sme v riti a treba sa dať očkovať. Ak by sa dalo, dal by som sa aj dnes, ak mi niekto chcete odstúpiť miesto, beriem hneď.
3. Kotlebovci sú fašisti, Smer a Hlas sú zlodeji, Boris Kollár je Boris Kollár, o tom niet diskusie. Zvyšok v mene ekumenizmu vynechávam.
4. Budúcnosť Slovenska je bez diskusie v západnej Európe a v Európskej únii. V západnej Európe sa žije lepšie, dlhšie, kvalitnejšie, poctivejšie a bohatšie a to, že nás do nej prijali, je naše životné víťazstvo.
5. A keď už sme pritom, Slovania nie sú ničím výnimoční a slovanská vzájomnosť neexistuje.
6. Rómovia sú ľudia a dokonca sú to ľudia ako my a ich spoločenská aj ekonomická integrácia je absolútne v záujme budúcnosti celého Slovenska.
7. Aj predstavitelia sexuálnych menšín sú ľudia a sú to ľudia ako my. Mali by mať právo uzatvárať zväzky a myslím si, že je lepšie, keď majú deti rodičov, ako keď ich nemajú. Brusel nechce zničiť naše tradície, rodinu a ani našu tradičnú rodinu.
8. Ženy majú právo voľby. Okrem toho sú u nás bežne diskriminované, na dennej báze čelia obťažovaniu, mali by sa ozývať a my by sme sa nemali správať ako idioti. Ženy sa nemajú báť.
9. Som za odluku cirkvi od štátu, ale nechce sa mi za to krvácať.
10. Coldplay je nudná a zbytočná kapela a treba ju zrušiť.
Ak som na niečo náhodou zabudol, tak to si myslím tiež.
Ďakujem, dovi.
(Pozn.: Andrej je poslanec za OĽaNO, ale všetci robíme chyby.)
– – –
Samo Marec reagoval na tento status:
Zdroj: FB
]]>