Skip to content

Pripomeňme si, ako to bolo po pravde…

„Títo smradi ich rozniesli po celom Slovensku a po celých Čechách! A dnes žneme my pliagu, ktorú oni zasiali!“
Necítim sa byť absolútne žiadnym odborníkom na Covid a už vôbec nie virológom. Ale pokúsim sa ísť na to sedliackym rozumom. Slovensko a Česko sú dve krajiny, v ktorých dnes zúri táto pliaga asi najbrutálnejšie. A presne v týchto dvoch krajinách 17.novembra 2020 vyrazila do ulíc svorka nadržaných politických úchylov, sprevádzaná stádom dezolátov, mentálnych bezdomovcov a rozumových invalidov. Išli „bojovať vraj za demokraciu a ľudské práva“! Spomeňte si napríklad na Fica, ktorý si 17.november 1989 podľa vlastných slov ani len nevšimol, aby sa o 31 rokov neskôr postavil a „bojoval“ za výdobytky, ktoré mu priniesol! Stačí si spomenúť na ex-sudcu Haraburďáka, ktorý šušľaľ „Rúska dole, dole rúska“ Toto isté teátro predvádzali v Čechách „vlastenci“, ktorí by za vlasť aj život položili. Samozrejme cudzí život!
Tam vybuchli covidové bomby, ktoré dnes explodujú ako nastražené míny! Títo smradi ich rozniesli po celom Slovensku a po celých Čechách! A dnes žneme my pliagu, ktorú oni zasiali!
Ale to, že dodnes nevieme, či začali na Slovensku príslušné orgány konanie voči nim, je už vecou, nad ktorou postáva rozum!
Zdroj: FB
]]>