Skip to content

Po „sexe na rozlúčku som musela ísť aj s klientmi“. Hovorí maloletá pod ochranou štátu.

Gratulujem  predsedovi parlamentu, Borisovi Kollárovi pri záchrane sexuchtivej povesti funkcionára Smer-SD, komunistu Jána Richtera i škandálov Viery Tomanovej tiež od Fica. A samozrejme seba.
Po „sexe na rozlúčku som musela ísť aj s klientmi“. Hovorí maloletá pod ochranou štátu.
Polícia vedená Kaliňákom, prvé trestné oznámenie pozametala. Až po otvorenom tlaku na súdruha Richtera generálnym prokurátorom Jaroslavom Čižnárom začali ohavnosti vychádzať na svetlo.
Drogy, sex na rozlúčku, chlípne flirtovanie s politikom, obvinenie zo znásilnenia, pištoľ na benzínovej pumpe aj zneužívanie detí cez médiá.
„V nádeji, že bude môcť nič netušiacu Lolitu v tichosti zneužiť, použije Humbert prášky na spanie“.
Úryvok zo slávneho románu Vladimíra Nabokova, Lolita.
„Zástupca riaditeľa Čistý deň vraj nakúpil alkohol a na svoju izbu si pozval tri vybrané dievčatá. Do alkoholu im kvapkal tramal a potom ich brutálne znásilnil“.
„Vyšukáme sa, pomilujem ťa,“ , napísal Boris Kollár 15 ročnej tínedžerke“.
Úryvok z dennej tlače s dátumom 23. August 2017.
„Grenouillova vášeň sa však zmení na posadnutosť a túžba vytvoriť dokonalú vôňu z kože mladého dievčaťa ho doženie až k vražde“.
Úryvok z románu Patrika Süskinda s názvom Parfém, vydaný o tridsať rokov po Nabokovovej Lolite a vydávaný za román fantasy.
Vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, bola dvojnásobnou vraždou, ktorá sa stala 21. februára 2018.
Úryvok z tlače s dátumom február 2018.
Spoločnosť, u mnohých nemravná, čelí informáciám. O návrhu na ošukanie sa druhým najvyšším činiteľom Borisom s maloletou, o sexe politikov , o zneužívaní maloletých, o drogách.
No hlavne o skazenosti politikov.
Dnes už aj o znásilňovaní práva a zneužívaní spravodlivosti. V záujme tých, ktorým zákon hovorí prosto.
Zločinci.
Pre, aj napísané, nebola vybraná kandidátka do funkcie ochrankyne práv detí. Preto, aby kvalitný kandidát neotvoril minulosť a začali by padať naozaj veľké hlavy politiky,
Po ochote generálneho prokurátora postaviť sa na stranu zločincov ekonomických trestných činov, korupcie prichádza čas, aby Slovensko zvolilo správnu ombudsmanku.
S charakterom Pellegríniho. Nevidiaci, nepočujúci a nepamätajúci si nič.
Naozaj musí byť spoločenstvo ľudí nemo prizerať aj po rokoch na ohyzdné a obscénne gesto súdruha Richtera, funkcionára Smer-SD ?
Gesto, ktorému čelili poslanci parlamentu po neúspešnom pokuse odvolať ho z funkcie ministra.
A po rokoch roniť slzy nad jeho „utrpením“ po havárií vládneho bavoráku v blízkosti Čistého dňa, kde bol „nakupovať darčeky pre Ňučku.
S Viagrou a piatimi tisíckami eur.
Zdroj: FB
]]>