Skip to content

Kotlebovu ĽSNS a Uhríkovu Republiku SMER kanibalizoval už pred voľbami. Hlas a SNS to čaká po nich

Po voľbách teda došlo k potvrdeniu toho, čo viacerí na „zázraky“ neveriaci ľudia sledujúci politické dianie dávno predpovedali.Aj keď úplný neúspech Republiky prekvapil. Rovnako aj totálny prepadák Sme rodina ukázal, že mentálne je drvivá väčšina bežnej populácie naladená skôr na úroveň Farmy a megaoplodňovanie (aj keď v rodine) plastickým chirurgom upravených tzv. „zlatokopiek“ politickým populistom pre Slovensko predsa len hlavnou témou nie je.

Neprekvapil snáď len Hlas so svojim šéfom. Presne podľa predpokladov (nostalgické spomienky, kompromateriály, alebo fakt len túžba ukojiť záujmy „našich ľudí“?) sa Pellegrini rozhodol vládu zložiť s autentickým SMERom, jeho ľuďmi a podľa Ficovej rétoriky na základoch ešte pre krajinu horších, ako za jeho predchádzajúcich vlád.

Dnes je už pomerne isté, že Robert Fico prezidentke Čaputovej prinesie zostavu vlády s HLASom a SNS. Teda toho, čo sa do NR SR dostalo na kandidátke SNS.

Ako to bude vyzerať pre HLAS a SNS? Nuž, história nepustí. Kotlebovu ĽSNS a Uhríkovu Republiku SMER kanibalizoval už pred voľbami. Hlas a SNS to čaká po nich.

A ako Slovensko?

Posledný nech zhasne…